Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mexic: O conducta explodeaza provocnd multe victime

Hotnews Hotnews,
 Mexic: O conducta explodeaza provocnd multe victime

O conducta din centrul Mexicului a explodat vineri, provocand multe victime printre oameni care incercau sa umple containerele cu carburant, a anuntat guvernul statului central Hidalgo. Conform guvernatorului statului Hidalgo, citat de Reuters, rapoartele preliminare arata ca ar fi vorba de 20 de morti si 54 de raniti. continuă pe Hotnews

Gripa face tot mai multe victime. 18 persoane au murit

Gripa face tot mai multe victime. Nu mai putin de 18 persoane au murit din cauza complicatiilor bolii. Sapte romani s-au stins din viata doar in cursul zilei de vineri, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Gripa face tot mai multe victime. 18 persoane au murit. Diferentele intre raceala si gripa, explicate de medici

Gripa face tot mai multe victime. Nu mai putin de 18 persoane au murit din cauza complicatiilor bolii. Sapte romani s-au stins din viata doar in cursul zilei de vineri, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

UPDATE Gripa face tot mai multe victime. 19 persoane au murit. Diferentele intre raceala si gripa, explicate de medici

Gripa face tot mai multe victime. Nu mai putin de 19 persoane au murit din cauza complicatiilor bolii, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Restrictii in mai multe spitale din Bucuresti din cauza virozelor. Ce trebuie sa stie vizitatorii?

Mai multe spitale din Capitala, intre care Spitalul Marie Curie, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, au.

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 13 morti

Update:Un numar de 13 persoane au murit, pana in prezent, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. Stirea initiala O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noaptea.

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 14 morti

Update:Un numar de 14persoane au murit, pana in prezent, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. Stirea initiala O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noap.

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 12 morti

O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noaptea de joi spre vineri, in spital, in urma complicatiilor provocate de gripa, medicii afirmand ca pacienta nu era vaccinata si s-a tratat initial la.

O noua avarie RADET: mai multe blocuri din Sectorul 2 al Capitalei nu au apa calda si caldura

Mai multe blocuri si imobile din Sectorul 2 al Capitalei nu au apa calda si caldura, joi, 17 ianuarie, din cauza unei avarii raportate de Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )