Libnet.ro
UNICEF

17:00

UPDATE Gripa face tot mai multe victime. 19 persoane au murit. Diferentele intre raceala si gripa, explicate de medici

Adevărul Adevărul,
UPDATE Gripa face tot mai multe victime. 19 persoane au murit. Diferentele intre raceala si gripa, explicate de medici

Gripa face tot mai multe victime. Nu mai putin de 19 persoane au murit din cauza complicatiilor bolii, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP). continuă pe Adevărul

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 13 morti

Update:Un numar de 13 persoane au murit, pana in prezent, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. Stirea initiala O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noaptea.

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 14 morti

Update:Un numar de 14persoane au murit, pana in prezent, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. Stirea initiala O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noap.

Gripa face tot mai multe victime. 18 persoane au murit. Diferentele intre raceala si gripa, explicate de medici

Gripa face tot mai multe victime. Nu mai putin de 18 persoane au murit din cauza complicatiilor bolii. Sapte romani s-au stins din viata doar in cursul zilei de vineri, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Gripa face tot mai multe victime. 18 persoane au murit

Gripa face tot mai multe victime. Nu mai putin de 18 persoane au murit din cauza complicatiilor bolii. Sapte romani s-au stins din viata doar in cursul zilei de vineri, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 12 morti

O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noaptea de joi spre vineri, in spital, in urma complicatiilor provocate de gripa, medicii afirmand ca pacienta nu era vaccinata si s-a tratat initial la.

Gripa continua sa faca victime: Numarul celor ucisi de virusul gripal a ajuns la 11(VIDEO)

Gripa face tot mai multe victime in Romania. Numarul celor ucisi de virusul gripal a ajuns la 11 dupa ce, joi seara, un barbat in varsta de 60 de ani a decedat in judetul Prahova, informeaza B1.

Accident rutier cu mai multe victime in care este implicat un alt MICROBUZ

Opt persoane au fost ranite in urma unui accident rutier ce a avut loc joi dimineata, la intrarea in Turnu-Magurele, anunta News. ro, citand Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU). in accidentul.

Mexic: O conducta explodeaza provocnd multe victime

O conducta din centrul Mexicului a explodat vineri, provocand multe victime printre oameni care incercau sa umple containerele cu carburant, a anuntat guvernul statului central Hidalgo. Conform guvernatorului statului Hidalgo, citat de Reuters, rapoartele preliminare arata ca ar fi vorba de 20 de morti si 54 de raniti.

Blocul ACUM vrea mai multe sectii de vot peste hotarele R.Moldova: Guvernul isi bate iar joc de diaspora

Aparentele insala, iar cifra de 125 de sectii de votare de peste hotare, adica cu 25 mai multe decat la prezidentialele din 2016, este una de manipulare. Guvernarea nu a deschis sectii de vot acolo unde era foarte necesar, unde la alegerile precedente zeci de mii de oameni nu au reusit sa voteze, ci in state si localitati unde sunt putini cetateni moldoveni, sustin reprezentantii Blocului electoral ACUM, format din PAS si PPDA.

Atentionare meteo!Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Mai multe localitati din judetele Vaslui, Vrancea si Galati se afla sub Cod galben de ceata si chiciura vineri dimineata, pana la ora 11:00. Potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )