Libnet.ro
UNICEF

08:00

MFP, imprumut de 45 de milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP, imprumut de 45 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 45 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 490 milioane de lei, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe 42 de luni, la un randament mediu de 4,19% pe an, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

MFP a imprumutat 60 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 60 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 500 milioane lei, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu maturitatea la 68 de luni, la un randament mediu de 4,55% pe an, potrivit Bancii Nationale a Romaniei BNR).

MFP, imprumut de 490 de milioane de lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 490 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 42 de luni, la un randament mediu de 4,19% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Finantelor a imprumutat joi aproape o jumatate de miliard de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 490 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 42 de luni, la un randament mediu de 4,19% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Finantelor va incepe sa controleze cum cheltuiesc ONG-urile banii primiti de la populatie. Vor fi verificati inclusiv anii din urma

Ministerul Finantelor va incepe sa controleze modul in care fundatiile, asociatiile non-profit si alti astfel de beneficiari folosesc banii primiti in urma redirectionarii din impozitul pe venit. De.

Grupul City Grill, cifra de afaceri de 81 milioane lei

Grupul romanesc City Grill a inregistrat, in primele sase luni ale anului 2018, o cifra de afaceri de 81 milioane lei, in crestere cu 15% fata de aceeasi perioada a anului anterior, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Afacerile Gral Medical au crescut cu 24%, inregistrand 71 milioane lei in primul semestru din 2018

Gral Medical a inregistrat in primul semestru din anul 2018 o crestere a veniturilor de 24% fata de perioada similara a anului precedent, respectiv 71,1 milioane lei. Compania isi mentine trendul crescator si are in plan sa inaugureze centre noi.

Bucuresti: Coniliul General a alocat 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite

Coniliul General al Municipiului Bucuresti a alocat joi circa 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite, dintre care o extindere. Banii vor veni de la bugetul local. Durata lucrarilor este estimata la 14-16 luni.

Bucuresti: Consiliul General a alocat 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat joi circa 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite, dintre care o extindere. Banii vor veni de la bugetul local. Durata lucrarilor este estimata la 14-16 luni.

Primaria Capitalei va cheltui pna la 72 milioane lei pentru construirea unei banci de alimente si a unei cantine sociale

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi alocarea a 72 milioane lei fara TVA pentru realizarea unui complex alcatuit din banca de alimente, cantina si centru de formare profesionala, banii rmand sa fie dati din bugetul Primariei Capitalei. Compexul urmeaza sa fie construit pe aleea George Stanciu 2-6/ str. Mihail Sebastian nr. 134-136 si va avea o suprafata de 6. 380 mp. Investitia urmeaza sa fie realizata in 12 luni.

Primariile vor putea mprumuta pna la 800 de milioane de lei pentru cofinantarea unor proiecte europene, n 2018

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta simpla care permite unitatilor administratiei publice locale sa acceseze, in 2018, imprumuturi din venituri din privatizare, inregistrate la Trezorerie, in limita sumei de 800 de milioane de lei, pentru prefinantarea si/sau cofinantarea proiectelor europene, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )