Libnet.ro
UNICEF

05:30

Primaria Capitalei va cheltui pna la 72 milioane lei pentru construirea unei banci de alimente si a unei cantine sociale

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei va cheltui pna la 72 milioane lei pentru construirea unei banci de alimente si a unei cantine sociale

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi alocarea a 72 milioane lei fara TVA pentru realizarea unui complex alcatuit din banca de alimente, cantina si centru de formare profesionala, banii rmand sa fie dati din bugetul Primariei Capitalei. Compexul urmeaza sa fie construit pe aleea George Stanciu 2-6/ str. Mihail Sebastian nr. 134-136 si va avea o suprafata de 6. 380 mp. Investitia urmeaza sa fie realizata in 12 luni. continuă pe Hotnews

Bucuresti: Coniliul General a alocat 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite

Coniliul General al Municipiului Bucuresti a alocat joi circa 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite, dintre care o extindere. Banii vor veni de la bugetul local. Durata lucrarilor este estimata la 14-16 luni.

Bucuresti: Consiliul General a alocat 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat joi circa 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite, dintre care o extindere. Banii vor veni de la bugetul local. Durata lucrarilor este estimata la 14-16 luni.

Primaria Capitalei anunta ca infiinteaza Reteaua Metropolitana Asistenta pentru Seniori - Respect pentru varsta a treia

Primaria Capitalei anunta ca infiinteaza Reteaua Metropolitana Asistenta pentru Seniori - Respect pentru varsta a treia, iar fiecare sector va avea cate un nou camin pentru persoanele varstnice, primarul Gabriela Firea sustinand ca programele si masurile pentru varstnici sunt o prioritate pentru actuala administratie si o preocupare constanta pentru imbunatatirea calitatii vietii lor.

Primaria Capitalei a transmis Agentiei pentru Protectia Mediului si Garzii de Mediu sesizarile cetatenilor privind depozitul de deseuri Iridex

Primaria Capitalei anunta ca a transmis catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului Bucuresti si catre Garda Nationala de Mediu - Comisariatul General Bucuresti toate sesizarile din partea.

Primaria Capitalei va moderniza 270 de strazi. Gabriela Firea: Stiu, e greu de crezut ca sunt strazi neasfaltate

Primaria Capitalei va moderniza aproape 270 de strazi din Bucuresti, proiectul fiind votat in sedinta de joi a CGMB, primarul Gabriela Firea subliniind ca lista arterelor neasfaltate este deschisa. Firea a mai sp.

Primaria Capitalei: Luni seara incepe cel de-al unsprezecelea tratament de combatere a tantarilor

Primaria Capitalei anunta ca luni seara, de la ora 22. 00, incepe cel de al unsprezecelea tratament de combatere a tantarilor, care va fi aplicat in toate cele sase sectoare, pe strazi, spatii verzi, la unitati militare, in curtile spitalelor, precum si in zonele cu vegetatie abundenta.

Primaria Capitalei infiinteaza camine pentru persoane varstnice si complexe de ajutor social

Consiliul General al Primariei Bucuresti a aprobat joi mai multe proiecte aflate pe agenda primarului Capitalei. Astfel a fost aprobata infiintarea unei retele de centre pentru screeningul cancerului de san, infiintarea unui camin pentru batrani in fiecare sector, dar si acordarea unui sprijin financiar de 450 pentru elevi pentru achizitioanrea de rechizite si infiintarea unui complex de asistenta sociala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )