Libnet.ro
UNICEF

07:45

MFP suplimenteaza cu 500 de milioane de lei plafonul pentru Prima Casa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP suplimenteaza cu 500 de milioane de lei plafonul pentru Prima Casa

Ministerul Finantelor Publice MFP) a propus suplimentarea cu inca 500 de milioane de lei a plafonului pentru Programul Prima Casa, informeaza un comunicat publicat pe site-ul institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Veste buna pentru cei interesati de programul Prima Casa. Ministerul Finantelor propune suplimentarea cu 500 milioane lei a plafonului

Ministerul Finantelor a publicat, marti, un proiect de Hotarare de Guvern care prevede suplimentarea plafonului de garantii pentru programul Prima Casa cu 500 milioane lei in acest.

Ministerul Finantelor propune suplimentarea cu 500 milioane lei a plafonului de garantii pentru programul Prima Casa

Ministerul Finantelor a publicat, marti, un proiect de Hotarare de Guvern care prevede suplimentarea plafonului de garantii pentru programul Prima Casa cu 500 milioane lei in acest an, dar si trecerea plafonului de garantare neutilizat de.

Bani pentru programul Prima Casa! Ministerul Finantelor vrea sa suplimenteze cu 500 de milioane de lei plafonul de garantii

Statul vrea sa suplimenteze cu 500 de milioane de lei plafonul de garantii pentru programul Prima Casa. Intentia Ministerului Finantelor vine dupa ce programul a epuizat toate garantiile. Nu lipsesc insa ve.

Omniasig a inregistrat prime brute subscrise de 455 milioane lei

Omniasig a inregistrat in primul semestru prime brute subscrise in valoare totala de 455,49 milioane lei, la un nivel aproape egal cu cel din aceeasi perioada a anului 2015 457,66 milioane lei).

Omniasig a inregistrat un profit si prime brute subscrise de 455,49 milioane lei

Omniasig Vienna Insurance Group a inregistrat in primul semestru al anului un rezultat profitabil si prime brute subscrise in valoare totala de 455,49 milioane lei, la un nivel aproape egal cu cel din aceeasi perioada din 2015 457,66 milioane lei), informeaza compania prin intermediul unui comunicat de presa.

Bancpost a obtinut profit net de 28,6 milioane lei

Bancpost a raportat un profit net de 28,6 milioane lei in primul semestru al anului 2016, dupa revenirea la profitabilitate inregistrata in 2015, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Garda de Mediu a raportat peste 24.000 de controale si amenzi de 26 milioane lei

Comisarii Garzii Nationale de Mediu GNM) a efectuat, in primele sapte luni din 2016, un numar de 24. 095 actiuni de control la nivel national, in urma carora au fost aplicate amenzi in valoare de 26 de milioane lei, arata datele institutiei.

Oamenii de stiinta au inregistrat pentru prima oara o conversatie intre doi delfini

Pentru prima oara, oamenii de stiinta au inregistrat doi delfini din Marea Neagra, in timp ce aveau o conversatie, ceva mai sofisticata decat ne-am astepta de la niste animale. Oamenii de stiinta stiu de ani buni ca delfinii au un limbaj foarte complex pe care il folosesc pentru a comunica unii cu altii, dar noul [].

Angajatele CEC Bank din Zlatna, suspectate ca au creat un prejudiciu de peste 3,2 milioane lei, retinute

Cele doua angajate ale sucursalei CEC Bank din Zlatna suspectate ca au creat un prejudiciu de peste 3,2 milioane de lei au fost retinute in cursul serii de vineri de politisti, acestea fiind cercetate pentru delapidare si inselaciune.

Finantele au atras 235 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat, luni, de la banci, 235 de milioane de lei, mai putin de jumatate din cat si-a propus, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe sapte ani si jumatate, la un randament mediu de 2,74% pe an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2949 seconds )