Libnet.ro
UNICEF

13:45

Oamenii de stiinta au inregistrat pentru prima oara o conversatie intre doi delfini

Playtech Playtech,
Oamenii de stiinta au inregistrat pentru prima oara o conversatie intre doi delfini

Pentru prima oara, oamenii de stiinta au inregistrat doi delfini din Marea Neagra, in timp ce aveau o conversatie, ceva mai sofisticata decat ne-am astepta de la niste animale. Oamenii de stiinta stiu de ani buni ca delfinii au un limbaj foarte complex pe care il folosesc pentru a comunica unii cu altii, dar noul []. continuă pe Playtech

Anul acesta Renault va produce pentru prima oara mai multe masini in Maroc decat in Romania

Uzina Renault de la Tanger, principala concurenta pentru uzina Dacia Mioveni, are un an 2016 extrem de bun si va produce peste 300. 000 de masini, spun oficialii Renault, citati de Les Echoes. Adaugand si productia uzinei marocane de la Casablanca ce produce mai ales Dacia Logan berlina, se poate trage concluzia ca in premiera in Maroc francezii vor construi mai multe masini decat in Romania. In plus, si funrizorii din Romania vor simti efectul Tanger, fiindca Renault va dubla pana in 2023 achizitiile de piese din tara nord-africana.

Orhan Pamuk rupe tacerea pentru prima oara dupa puciul din Turcia: Sunt extrem de furios, Turcia se indreapta catre un regim al terorii

Scriitorul turc Orhan Pamuk, laureat al premiului Nobel pentru Literatura in 2006, a denuntat duminica arestarea unui jurnalist influent din Turcia, sustinand intr-un articol publicat in Italia ca patria sa incepe sa capete accentele sumbre ale unui regim de teroare.

MFP suplimenteaza cu 500 de milioane de lei plafonul pentru Prima Casa

Ministerul Finantelor Publice MFP) a propus suplimentarea cu inca 500 de milioane de lei a plafonului pentru Programul Prima Casa, informeaza un comunicat publicat pe site-ul institutiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )