Libnet.ro
UNICEF

01:05

MIAHELA TOADER: Romania are o rata de absorbtie de aproape 33% in actualul exercitiu financiar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIAHELA TOADER: Romania are o rata de absorbtie de aproape 33% in actualul exercitiu financiar

ACTUALIZARE - Florian Marin, expert fonduri europene: Diferenta dintre rata de contractare a fondurilor europene si cea de absorbtie este foarte ingrijoratoare ----- *ACTUALIZARE - Simona Curpan, ADRBI: in actualul exercitiu financiar, avem o alocare de 300 milioane euro pentru eficienta energetica si mobilitate urbana ----- *ACTUALIZARE - Stere Farmache, Fondul Roman de Contragarantare: Cofinantarea poate genera bariere si implicatii suplimentare pentru beneficiar ----- *ACTUALIZARE - Paula Pirvanescu, Secretar de Stat, MMACA: Antreprenorii romani trebuie sa ia legatura cu atasatii comerciali. continuă pe Ziarul Bursa

MIHAELA TOADER: Romania are o rata de absorbtie de aproape 33% in actualul exercitiu financiar

ACTUALIZARE - Florian Marin, expert fonduri europene: Diferenta dintre rata de contractare a fondurilor europene si cea de absorbtie este foarte ingrijoratoare ----- *ACTUALIZARE - Simona Curpan, ADRBI: in actualul exercitiu financiar, avem o alocare de 300 milioane euro pentru eficienta energetica si mobilitate urbana ----- *ACTUALIZARE - Stere Farmache, Fondul Roman de Contragarantare: Cofinantarea poate genera bariere si complicatii suplimentare pentru beneficiar ----- *ACTUALIZARE - Paula Pirvanescu, Secretar de Stat, MMACA: Antreprenorii romani trebuie sa ia legatura cu atasatii comerciali.

Astazi are loc Conferinta BURSA FONDURILE EUROPENE - editia a XI-a -

ACTUALIZARE - Mihaela Toader, Ministerul Fondurilor Europene: Romania are o rata de absorbtie de aproape 33% in actualul exercitiu financiar ----- Grupul de presa BURSA organizeaza, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, a XI-a editie a conferintei FONDURILE EUROPENE.

De ce Europa, la fel ca Romania, are specialisti IT, dar nu face nimic cu ei

Europa se poate mandri ca are mai multi programatori decat Statele Unite. E o veste buna, nu-i asa? Numai ca, daca te uiti la rezultate, batranul continent e batran si atunci cand.

CHRISTOPHE CHAMBONCEL, ACCOR REGIONAL LEADER PENTRU ROMANIA SI EUROPA DE SUD-EST: Romania are un potential foarte mare de dezvoltare hoteliera

Reporter:Cum vedeti piata hoteliera din Romania comparativ cu alte piete din Europa de Est?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )