Libnet.ro
UNICEF

09:31

MICHAEL GOVE: Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MICHAEL GOVE: Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat astazi Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic. continuă pe Ziarul Bursa

Regatul Unit a expulzat trei spioni chinezi care lucrau in tara sub acoperire ca jurnalisti

Regatul Unit a descoperit si expulzat fara sa anunte public trei spioni chinezi care se dadeau drept jurnalisti straini. Expulzarea a avut loc anul trecut, venind in contextul unei degradari recente a relatiilor dintre cele doua tari in ce priveste probleme legate de media.

Regatul Unit introduce din 15 februarie carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Regatul Unit a decis plasarea in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, a persoanelor care sosesc din 33 de tari de risc incepand cu data de 15 februarie, relateaza vineri BBC si dpa. , preluate de Agerpres.

INCEPAND CU 15 FEBRUARIE Regatul Unit introduce carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Regatul Unit a decis plasarea in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, a persoanelor care sosesc din 33 de tari de risc incepand cu data de 15 februarie.

FOTO Primaria Sectorului 3 a taiat mai multi arbori din curtea gradinitei Pestisorul de aur fara aviz de la Primaria Capitalei

Primaria Sectorului 3 a taiat saptamana trecuta mai multi copaci de circa 20 de metri inaltime din curtea gradinitei Pestisorul de Aur de pe strada Rotunda. Potrivit unui raspuns transmis de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro, taierile au avut loc fara avizul cerut de lege, deoarece Primaria Sectorului 3 nu a depus toate actele necesare pentru obtinerea documentului. Contactat de HotNews. ro, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat ca arborii au fost taiati pentru amplasarea unui bazin cu apa pentru stingerea incendiilor si a solicitat aviz de la Primaria Capitalei din octombrie, dar nu l-a obtinut.

Sa Fie Lumina: Calugarul Sebastian Jitaru ar fi agresat si violat mai multi elevi de la Seminarul Teologic din Husi Jitaru, acoperit de episcopul Onila

Timp de zece ani calugarul Sebastian Jitaru ar fi agresat si violat mai multi elevi de la Seminarul Teologic Ioan Gura de Aur din Husi. Abuzurile sale au fost trecute cu vederea de episcopul Cornel Onila, care i-a oferit calugarului ranguri clericale si putere, ierarhul BOR fiind santajat cu propriu-i narav, arata o ancheta SaFieLumina. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )