Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO Primaria Sectorului 3 a taiat mai multi arbori din curtea gradinitei Pestisorul de aur fara aviz de la Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 FOTO Primaria Sectorului 3 a taiat mai multi arbori din curtea gradinitei Pestisorul de aur fara aviz de la Primaria Capitalei

Primaria Sectorului 3 a taiat saptamana trecuta mai multi copaci de circa 20 de metri inaltime din curtea gradinitei Pestisorul de Aur de pe strada Rotunda. Potrivit unui raspuns transmis de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro, taierile au avut loc fara avizul cerut de lege, deoarece Primaria Sectorului 3 nu a depus toate actele necesare pentru obtinerea documentului. Contactat de HotNews. ro, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat ca arborii au fost taiati pentru amplasarea unui bazin cu apa pentru stingerea incendiilor si a solicitat aviz de la Primaria Capitalei din octombrie, dar nu l-a obtinut. continuă pe Hotnews

Virginia, statul care a executat cei mai multi detinuti din istoria SUA, urmeaza sa voteze vineri abolirea pedepsei capitale

Legislativul din statul american Virginia urmeaza sa voteze, joi, abolirea pedepsei cu moartea, ceea ce inseamna ca acesta va deveni primul stat din sudul Statelor Unite ce renunta la pedeapsa capitala, transmite Reuters.

Clotilde Armand, taiere socanta in Primaria Sectorului 1: Reducem hemoragia banilor publici de peste tot

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand a trecut la un alt nivel scandalul taierilor de fonduri in administratie. Dupa ce, recent, a generat un val de critici dure la adresa sa, primarul anunta noi taieri de fonduri. Decizia ii are in vedere pe angajatii din administratiile scolilor din Sectorul 1. Clotilde Armand taie abonamentele .

Romprest va ingriji pe cheltuiala sa cainii din adapostul Odai pana la solutionarea litigiului cu Primaria Sectorului 1

Compania Romprest anunta ca va ingriji pe cheltuiala sa cainii din adapostul Odai pana la solutionarea litigiului cu Primaria Sectorului 1, pe tema contractului de salubritate.

Cazul relocarii Colegiului Gheorghe Sincai: Primaria Sectorului 4 cere in instanta evacuarea cladirii

Primaria Sectorului 4 a inregistrat in instanta o cerere de evacuare - ordonanta presedintiala - a Colegiului National Gheorghe Sincai, dupa ce in trecut a solicitat relocarea pentru realizarea de lucrari de consolidare, relocare refuzata de Consiliul de Administratie.

Nicusor Dan: Am cerut ASPA sa asigure ingrijirea cainilor din adapostul Odai, in contextul conflictului dintre Primaria Sectorului 1 si Romprest

Primarul Capitalei Nicusor Dan anunta ca, in contextul problemelor aparute intre Primaria Sectorului 1 si firma de salubrizare Romprest, a solicitat Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), din subordinea Primariei Generale, sa asigure ingrijirea cainilor din adapostul Odai.

MICHAEL GOVE: Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat astazi Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic.

Sa Fie Lumina: Calugarul Sebastian Jitaru ar fi agresat si violat mai multi elevi de la Seminarul Teologic din Husi Jitaru, acoperit de episcopul Onila

Timp de zece ani calugarul Sebastian Jitaru ar fi agresat si violat mai multi elevi de la Seminarul Teologic Ioan Gura de Aur din Husi. Abuzurile sale au fost trecute cu vederea de episcopul Cornel Onila, care i-a oferit calugarului ranguri clericale si putere, ierarhul BOR fiind santajat cu propriu-i narav, arata o ancheta SaFieLumina. ro.

Cea mai stramta casa din Londra, cu o latime de doar 1,7 metri, a fost scoasa la vanzare

Prinsa intre un salon de coafura si un cabinet de medicina, trecatorii ar putea chiar sa rateze cladirea: cea mai stramta casa din Londra - cu o latime de doar 1,7 metri - a fost scoasa la vanzare, pentru peste un milion de euro, scrie AFP.

De ce este Bucuresti cea mai periculoasa capitala din Europa. Jurnalistii englezi au fost uluiti

Jurnalistii englezi au ajuns la concluzia ca Bucurestiul este cea mai periculoasa capitala din Europa. Totusi, aceasta concluzie nu are neaparat legatura cu rata infractionalitatii, ci cu alt aspect delicat din Capitala. Jurnalistii BBC au declarat Bucuresti ca fiind cea mai periculoasa capitala europeana Ei spun ca bucurestenii sunt in pericol zi de zi, iar .

Gabriela Firea afirma ca Primaria Sectorului 1 lasa in aer patru spitale

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a sustinut astazi ca hotararea Consiliului Local al Sectorului 1 referitoare la schimbarea patrimoniului a patru spitale este ilegala si lasa in aer patru spitale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )