Libnet.ro
UNICEF

16:00

Michael Schumacher, mostenirea si prima victorie din Formula 2 pentru fiul sau Mick

Hotnews Hotnews,
 Michael Schumacher, mostenirea si prima victorie din Formula 2 pentru fiul sau Mick

Desi recordurile continua sa-i fie vanate si doborate, intr-o masura, Michael Schumacher ramane cel mai titrat pilot din istoria F1. Mostenirea sa continua sa fie uluitoare, iar semnele pentru un viitor de succes al fiul sau au atins o noua culme importanta, intr-o locatie parca predestinata. continuă pe Hotnews

Fiul lui Michael Schumacher obtine prima victorie in Formula 2

Mick Schumcher, fiul marelui campion Michael Schumacher, a obtinut prima victorie din cariera in Formula 2, duminica, pe circuitul de la Hungaroring.

VIDEO Mick Schumacher a obtinut prima victorie in Formula 2, pe circuitul Hungaroring

Pilotul german Mick Schumacher, fiul fostului septuplu campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, a obtinut prima victorie in Formula 2, duminica pe circuitul Hungaroring din Budapesta.

Prima victorie pentru Mick Schumacher

Mick Schumacher, fiul fostului septuplu campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, a obtinut p.

Liga 1: Dinamo Bucuresti vs Academica Clinceni 4-2 Popa, Montini si Straton aduc prima victorie a cainilor in noul sezon

Dinamo Bucuresti a avut nevoie de patru etape pentru a obtine prima victorie in sezonul 2019-2020 al Ligii 1. Cainii rosii au invins Academica Clinceni, scor 4-2, pe teren propriu, si au parasit ultima pozitie a clasamentului, care ii revine adversarei din meciul disputat vineri.

Care a fost prima carte din lume? Nu este vorba despre Biblia lui Gutenberg

Suntem absorbiti de activitatile pe care le avem de facut zi de zi, aflam informatii care nu mai stau de mult structurate pe sertare in mintea noastra, dar avem si detalii atat de incetatenite in minte, incat ramanem surprinsi cand auzim realitatea. Care a fost prima carte din lume? Care a fost prima carte din .

Naomi Campbell, data afara din hotel pentru ca e negresa!

Supermodelul Naomi Campbell a dezvaluit recent ca, in urma cu ceva vreme, a fost data afara dintr-un hotel din Franta din simplul motiv ca este negresa! Iata cum a fost posibil acest lucru! .

A treia zi de verificari la casa lui Gheorghe Dinca: Au fost luate probe si din locuinta, pentru prima data. Anuntul DIICOT

Echipele de politisti si procurori DIICOT au incheiat verificarile facute duminica, pentru a treia zi la rand, in locuinta lui Gheorghe Dinca si au fost ridicate noi probe care urmeaza sa fie analizate. Este vorba despre probe din podul casei, dar si despre haine care, la prima analiza, nu ar fi ale Luizei. Potrivit DIICOT, au fost gasite si ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, iar verificarile in locuinta si in masinile barbatului vor continua in zilele urmatoare, in prezenta acestuia.

Tratamentele care nu sunt disponibile in spitalele de stat din Romania, pentru care pacientii merg acum in strainatate, vor fi decontate la clinicile private din tara

Tratamentele care nu sunt disponibile in spitalele de stat din Romania si pentru care unii dintre pacienti ajung acum in strainatate ar urma sa fie decontate in premiera la clinicile private din tara, prevede un proiect de Ordonanta de Urgenta obtinut de HotNews. ro. Actul normativ ar urma sa fie aprobat de Guvern la inceputul saptamanii viitoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )