Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tratamentele care nu sunt disponibile in spitalele de stat din Romania, pentru care pacientii merg acum in strainatate, vor fi decontate la clinicile private din tara

Hotnews Hotnews,
 Tratamentele care nu sunt disponibile in spitalele de stat din Romania, pentru care pacientii merg acum in strainatate, vor fi decontate la clinicile private din tara

Tratamentele care nu sunt disponibile in spitalele de stat din Romania si pentru care unii dintre pacienti ajung acum in strainatate ar urma sa fie decontate in premiera la clinicile private din tara, prevede un proiect de Ordonanta de Urgenta obtinut de HotNews. ro. Actul normativ ar urma sa fie aprobat de Guvern la inceputul saptamanii viitoare. continuă pe Hotnews

Doua vedete din Romania vor fi domnisoare de onoare la nunta Wandei

Mai sunt cinci zile pana cand DJ Wanda va deveni sotia lui Karl Katavich, omul de afaceri australian cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de un an. Evenimentul urmeaza sa aiba loc in Londra, iar ceremonia va fi una cu totul speciala si se anunta a fi cel mai extravagant eveniment de acest tip din showbiz-ul romanesc, un eveniment plin de momente si aparitii inedite.

Doar jumatate dintre farmaciile din Romania s-au inscris in Sistemul national de verificare a medicamentelor

Aproximativ 5. 000 dintre cele 10. 000 de farmacii din Romania sunt inregistrate in Sistemul national de verificare a medicamentelor, desi acest proces ar fi trebuit deja finalizat, a declarat luni presedintele Organizatiei de Serializare a Medicamentelor din Romania, Dan Zaharescu.

Cel mai vechi caz privind disparitia unui copil din Romania este inregistrat la Sibiu

Doar 17 copii figureaza pe site-ul Politiei Romane ca fiind disparuti din Romania, dintre care 7 baieti si 10 fete. Cel mai vechi caz este cel al lui Burcsa Csaba, care avea la momentul disparitiei varsta d.

Avertizare ANM de vreme severa. Cum va fi vremea, in urmatoarele ore si care sunt zonele afectate

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis o avertizare de vreme severa, care a intrat in vigoare miercuri si care se va incheia joi seara. in acest interval, meteorologii spun ca vor fi averse torentiale, descarcari electrice si caderi de grindina. Ce au transmis specialistii ANM in prezent, se afla in vigoare un cod .

Reuters: Curtea Constitutionala din Romania respinge codurile penale intr-un moment sensibil, dupa protestele generate de uciderea a doua adolescente

Decizia Curtii Constitutionale din Romania de a respinge luni modificarea codurilor penale a ajuns si in presa internationala. Reuters transmite ca decizia CCR de a bloca codurile penale elaborate de PSD si care ar fi blocat multe dosare in una dintre cele mai corupte tari din Uniunea Europeana vine, intr-un moment sensibil dupa ce lumea a iesit in strada in semn de protest fata de modul in care autoritatile au gestionat cazul uciderii a doua adolescente.

B1 TV urca in topul televiziunilor din Romania, a sasea la nivel urban in luna iulie

B1 TV se claseaza pe locul 6 in topul televiziunilor din Romania in luna iulie, reusind performanta de a urca trei locuri fata de luna iunie. Conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media Romania,.

Digi 24: Bari (Italia), raiul traficantilor. Copii si tinere din Romania, obligati sa se prostitueze

In orasul italian Bari, unde se crede ca ar fi locuit o vreme si Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal suspectat in cazul disparitiei a doua tinere, exista retele de traficanti de carne vie care exploateza mii de minori din estul Europei.

Seful Dacia explica piata auto din Romania: Asediu al rablelor

In prezent, Dacia e cel mai mare producator auto din Romania. Iar cel care conduce grupul in prezent, pe plan local, a explicat in detaliu ce impact poate avea asupra tarii. Christophe Dridi,.

Untold, totul despre editia 2019. Se vor auzi sau nu manele la cel mai asteptat festival din Romania

Cel mai asteptat festival muzical din Romania se pregateste sa-si deschida portile! Untold 2019 se va desfasura, la Cluj Napoca, in perioada 01-04 august, iar in acest interval peste 200 de artisti vor evolua in fata publicului. Peste 200 de artisti, la Untold Untold debuteaza la inceputul lunii august. Peste 200 de artisti vor evolua pe .

Reuters scrie despre situatia din Romania: CCR respinge codurile penale intr-un moment sensibil, dupa protestele generate de uciderea a doua adolescente

Situatia tensionata din Romania de dupa tragedia de la Caracal in care doua tinere au fost ucise brutal fara ca autoritatile sa faca ceva pentru a le salva a adresat si atentia presei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )