Libnet.ro
UNICEF

01:05

Microbii, pe lista suspectilor in cazul celei mai mari extinctii din istorie

România Liberă România Liberă,
Microbii, pe lista suspectilor in cazul celei mai mari extinctii din istorie

Acum 252 de milioane de ani au disparut peste 90% dintre speciile existente pe Pamant, aceasta fiind si cea mai mare dintre cele cinci extinctii din istorie. Cercetatori de la Massachusetts Institute of Technology MIT) cred niste microbi care produc metan sunt ca de vina pentru disparitia aproape totala a vietii de pe planeta noastra, potrivit Phys. org. continuă pe România Liberă

VIDEO Frozen a devenit filmul de animatie cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Regatul de gheata/ Frozen, produs de studiourile Disney, a devenit filmul de animatie cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, au anuntat, duminica, producatorii acestei pelicule care a depasit pragul de 1 miliard de dolari din biletele vandute pe plan mondial.

FOTO Gara Slatina, locul celei mai importante rascoale de la inceputul sec. XX

Gara din Slatina a fost fiind scena multor evenimente importante in istoria tarii, unele chiar total necunoscute multora dintre romani. Unul dinspre aspectele ce nu sunt mentionate in multe lucrari istorice se refera la rascoala din iunie 1899 derulata chiar pe peronul garii si unde au murit numerosi tarani, dar si soldati. Sau mai poate fi mentionata prima misiune militara din istoria aeronauticii romanesti, in iunie 1910.

PROFIL Moderatul Petro Poroshenko, regele ciocolatei, candidatul cu cele mai mari sanse la presedintia Ucrainei

Dupa ce unul dintre principalii candidati in cursa pentru presedintia Ucrainei, fostul campion la box Vitali Klitschko, s-a retras sambata, sperantele multor ucraineni dar si a sustinatorilor europeni se indreapta catre miliardarul Petro Porosenko, cunoscut ca Willy Wonka al Ucrainei sau Regele ciocolatei, scrie New York Times. Sansele mari ca moderatul sa castige fotoliul de presedinte s-ar parea ca au jucat un rol si in incheierea acordului cu FMI pentru pachetul de ajutor de 18 miliarde de dolari.

Rusal are cele mai mari pierderi din 2008

United Co. Rusal, cel mai mare producator mondial de aluminiu, a raportat, pentru 2013, cea mai mare pierdere anuala din 2008, ca urmare a deprecierii valorii activelor sale in urma declinului pretului metalului industrial.

Ponta promite pensii indexate in 2015, nu si salarii mai mari pentru bugetari

Pensiile vor fi indexate anul viitor, cel mai probabil cu peste 4%, dar aceeasi promisiune nu poate fi facuta si vizavi de salariile bugetarilor, a declarat premierul Victor Ponta duminica seara la Romania TV, adaugand ca nici nu vor fi taiate.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )