Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un microbuz a cazut in Dambovita. Trei persoane au murit, printre care o fetita de 8 ani, si alte sase au fost ranite (VIDEO + FOTO)

B1 B1,
Un microbuz a cazut in Dambovita. Trei persoane au murit, printre care o fetita de 8 ani, si alte sase au fost ranite (VIDEO + FOTO)

Tragedie pe sosea, in noaptea de duminica spre luni. Un microbuz a cazut in Dambovita, trei persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite, potrivit stiripesurse. Printre. continuă pe B1

Un microbuz a cazut in Dambovita. Trei persoane au murit, printre care o fetita de 8 ani, si alte sase au fost ranite (FOTO)

Tragedie pe sosea, in noaptea de duminica spre luni. Un microbuz a cazut in Dambovita, trei persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite, potrivit stiripesurse. Printre.

Trei morti, intre care un copil, dupa ce un microbuz a cazut in Dambovita

Trei oameni, printre care si un copil, au murit si alte sase persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut in Dambovita in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 3. 30, informeaza Digi24.

Trei morti, intre care un copil, si cinci raniti, dupa ce un microbuz a cazut in Dambovita

Trei oameni, printre care si un copil, au murit si alte cinci persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut in Dambovita in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 3. 30, informeaza Digi24.

Trei morti, intre care un copil, si cinci raniti, dupa ce un microbuz a cazut in Dambovita FOTO

Trei oameni, printre care si un copil, au murit si alte cinci persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut in Dambovita in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 3.

Accident grav in Capitala. Un microbuz a cazut in raul Dambovita: trei persoane au murit, sase sunt ranite

Grav accident rutier luni dimineata, la iesirea din Capitala spre Autostrada A2: trei oameni, intre care o fetita de opt ani, si-au pierdut viata si alti sase au fost raniti, dupa ce un microbuz a.

ACCIDENT GRAV in Capitala in zorii zilei. Un microbuz a cazut in raul Dambovita - TREI MORTI

Grav accident rutier luni dimineata, la iesirea din Capitala spre Autostrada A2: trei oameni, intre care o fetita de opt ani, si-au pierdut viata si alti sase au fost raniti, dupa ce un microbuz a.

VIDEO. Bilantul final al atacului din Burkina Faso. 20 de persoane au murit, intre care si atacatorii

Un numar de 17 persoane au fost ucise intr-un atac terorist comis asupra unei cafenele-restaurant din Ouagadougou, capitala statului Burkina Faso, de catre presupusi jihadisti.

Atac armat intr-o cladire din Suedia: trei persoane au fost ranite. Agresorul se afla in libertate

Trei persoane au fost ranite dupa ce o persoana a deschis focul intr-o cladire din Malmo, al treilea cel mai mare oras din Suedia.

Opt state europene, printre care si Romania, lanseaza actiuni in justitie impotriva Beijingului, acuzand vanzarea ilegala de marci protejate de indicatii geografice

Opt state europene, printre care si Romania, vor lansa actiuni in Justitie impotriva Beijingului, acuzand ca pe piata din China sunt vandute 25 de marci contrafacute si care sunt protejate de indicatii geografice europene, scrie euractiv. fr.

Un microbuz a cazut in raul Dambovita din Capitala. Trei morti, intre care un copil

Trei oameni, printre care si un copil, au murit si sase persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut in Dambovita in noaptea de duminica spre luni. Se pare ca soferul a pierdut controlul volanului, la intrarea pe soseaua de centura.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )