Libnet.ro
UNICEF

12:15

Accident grav in Capitala. Un microbuz a cazut in raul Dambovita: trei persoane au murit, sase sunt ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in Capitala. Un microbuz a cazut in raul Dambovita: trei persoane au murit, sase sunt ranite

Grav accident rutier luni dimineata, la iesirea din Capitala spre Autostrada A2: trei oameni, intre care o fetita de opt ani, si-au pierdut viata si alti sase au fost raniti, dupa ce un microbuz a. continuă pe Antena3

Un microbuz a cazut in raul Dambovita din Capitala. Trei morti, intre care un copil

Trei oameni, printre care si un copil, au murit si sase persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut in Dambovita in noaptea de duminica spre luni. Se pare ca soferul a pierdut controlul volanului, la intrarea pe soseaua de centura.

ACCIDENT GRAV in Capitala in zorii zilei. Un microbuz a cazut in raul Dambovita - TREI MORTI

Grav accident rutier luni dimineata, la iesirea din Capitala spre Autostrada A2: trei oameni, intre care o fetita de opt ani, si-au pierdut viata si alti sase au fost raniti, dupa ce un microbuz a.

Un microbuz a cazut in Dambovita. Trei persoane au murit, printre care o fetita de 8 ani, si alte sase au fost ranite (FOTO)

Tragedie pe sosea, in noaptea de duminica spre luni. Un microbuz a cazut in Dambovita, trei persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite, potrivit stiripesurse. Printre.

Un microbuz a cazut in Dambovita. Trei persoane au murit, printre care o fetita de 8 ani, si alte sase au fost ranite (VIDEO + FOTO)

Tragedie pe sosea, in noaptea de duminica spre luni. Un microbuz a cazut in Dambovita, trei persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite, potrivit stiripesurse. Printre.

Trei morti, intre care un copil, dupa ce un microbuz a cazut in Dambovita

Trei oameni, printre care si un copil, au murit si alte sase persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut in Dambovita in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 3. 30, informeaza Digi24.

Trei morti, intre care un copil, si cinci raniti, dupa ce un microbuz a cazut in Dambovita

Trei oameni, printre care si un copil, au murit si alte cinci persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut in Dambovita in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 3. 30, informeaza Digi24.

Trei morti, intre care un copil, si cinci raniti, dupa ce un microbuz a cazut in Dambovita FOTO

Trei oameni, printre care si un copil, au murit si alte cinci persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut in Dambovita in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 3.

Accident grav in Capitala Italiei. Exista ZECI de victime! (FOTO)

Cel putin 18 persoane au fost ranite, intre care un baiat de 10 ani, dupa ce un autocar cu turisti din Anglia si Franta a ramas intepenit sub un pod de cale ferata din Roma, a informat duminica.

Accident grav in Capitala Italiei. Exista zeci de victime

Cel putin treisprezece persoane au fost ranite, intre care un baiat de 10 ani, dupa ce un autocar cu turisti din Anglia si Franta a ramas intepenit sub un pod de cale ferata din Roma, a informat.

Accident grav pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei a fost ranite

Accident ingrozitor pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite vineri. Doua autoturisme s-au ciocnit intre Reghin si Targu Mures, in zona localitatii muresene pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )