Libnet.ro
UNICEF

11:30

Microsoft elimina cel mai controversat feature din Windows 10

Playtech Playtech,
Microsoft elimina cel mai controversat feature din Windows 10

Microsoft a confirmat ca va elimina controversatul feature denumit WiFi Sense. in cazul in care nu ati folosit inca WiFi Sense, trebuie sa stiti ca acesta avea rolul de a le permite oamenilor sa se conecteze automat la hotspot-uri sugerate si la retele WiFi distribuite de catre persoanele din lista de contacte. Practic, acestea ofereau []. continuă pe Playtech

Doosan IMGB a avut in 2015 cel mai bun rezultat din ultimii 6 ani. Ramane, insa, pe pierdere

Doosan IMGB si-a redus cu aproape jumatate pierderile in 2015, ajungand la un rezultat negativ de 12 milioane de lei 2,7 milioane de euro). Desi producatorul de echipament greu nu a mai cunoscut gustul profitului cel putin din 2009, in 2015 a reusit.

Scooter, cel mai batran motan din lume

Un motan siamez din Mansfield, statul american Texas, pe nume Scooter, care s-a nascut pe cand presedintele Statelor Unite ale Americii era Ronald Reagan, a fost inregistrat in Cartea Recordurilor Guinness drept cea mai batrana felina domestica din lume, conform unui material publicat marti de Associated Press, informeaza Yahoo! News, citat de Agerpres.

Evadari celebre. Cum a scapat Berila, cel mai odios criminal din istoria Romaniei

Detinuti periculosi sau infractori au ramas in istoria puscariilor din Romania, dupa ce au reusit sa iasa din spatele gratiilor, in urma unor evadari demne de scenarii de.

Cati ani are Scooter, numit oficial cel mai batran motan din lume, si care este secretul longevitatii sale

Scooter, un motan din Texas, Statele Unite, a intrat in Cartea Recordurilor ca Cea mai batrana pisica din lume.

Cel mai bun vin al micilor producatori din Alba laGala Vinurilor 2016:Plebanos din podgoria Logos Aiud

Cel mai bun vin din Alba este un demisec Plebanos produs de producatorul Logos SRL din Aiud. Competitia organizata de Asociatia Tara Vinului a reunit 20 de mici producatori din judet care au propus un numar de 46 de vinuri.

Cand se va redeschide circulatia pe Transalpina. Zapada a rupt un parapet pe cel mai inalt drum din tara

Cel mai inalt drum din tara nu a fost deschis niic pana acum circulatiei din cauza ca zapada nu s-a topit nici pana acum la inaltimi de peste 2000 de metri. Drumarii ar putea interveni de maine ca sa curete drumul, dar sustin ca abia spre sfarsitul lunii mai ar putea fi asigurate conditiile necesare pentru redeschiderea traficului.

BRD, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile BRD au avut o crestere de 1,79%, in perioada 29 aprilie - 6 mai, acesta fiind cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

Cel mai mare spital din judet a reziliat contractul cu Hexi Pharma. Directorul medical: Ne-au raspuns ca nu pot onora anumite comenzi, pe termen nedefinit

Hexi Pharma, furnizorul unei treimi din dezinfectantii folositi la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, a iesit din lista celor care aduc produse in unitatea sanitara, la baza rezilierii contractului stand imposibilitatea firmei de a-si onora comenzile.

Cum arata si cand s-a deschis cel mai vechi restaurant din lume: specialitatea care atrage gurmanzi din toate colturile lumii VIDEO

Restaurantul Sobrino de Botin din Madrid, Spania, detine titlul de cel mai longeviv restaurant din lume, fiind inclus in celebra Guinness Book of Records Cartea Recordurilor). Localul madrilen are si statut de muzeu pentru cei care descopera aici povesti cu scriitori celebri care i-au trecut pragul, cum este Ernest Hemingway.

Jocuri de putere in auto: Nissan cumpara 34% din Mitsubishi si devine cel mai mare actionar

Scandalul testelor de emisii consum trucate de Mitsubishi pentru unele masini ale marcii proprii si pentru autovehicule Nissan genereaza o situatie surpriza: Nissan a decis sa cumpere 34% dintre actiunile Mitsubishi companie si rivala si partenera in acelasi timp. Astfel, Nissan devine cel mai mare actionar in cadrul Mitsubishi, informeaza presa de business internationala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )