Libnet.ro
UNICEF

00:07

Evadari celebre. Cum a scapat Berila, cel mai odios criminal din istoria Romaniei

Antena3 Antena3,
Evadari celebre. Cum a scapat Berila, cel mai odios criminal din istoria Romaniei

Detinuti periculosi sau infractori au ramas in istoria puscariilor din Romania, dupa ce au reusit sa iasa din spatele gratiilor, in urma unor evadari demne de scenarii de. continuă pe Antena3

VIDEO Fast Furious 8 promite sa fie cel mai exotic din serie. E filmat in Cuba

Fast Furious 8, al optulea film din seria Fast Furious, promite sa fie cel mai exotic si inedit de pana acum, avand o parte din actiune filmata in Cuba. Iata ca la nici un an de la reluarea relatiilor diplomatice dintre Statele Unite ale Americii SUA) si Cuba, una dintre productiile cinematografice importante ale americanilor ajung sa fie filmate pe pamant cubanez.

SONDAJ Ce sector din industria auto apreciati cel mai mult?

Complexitatea industriei auto a crescut pe masura ce masinile au devenit mai sofisticate si vrem sa aflam de la voi, cititorii ce sector al industriei apreciati cel mai mult. Design, inginerie sau productie? Marketing sau servicii post-vanzare?.

Cel mai important eveniment astronomic vizibil in 2016 din Romania poate fi vazut in direct, luni, la observatorul din Galati

Tranzitul lui Mercur peste discul Soarelui este considerat cel mai important eveniment cosmic vizibil din Romania in acest an. Maximul fenomenului astronomic va avea loc la ora 17 si 56 de minute. Se vor face observatii in spectrul vizibil si H-alfa, iar publicul are acces a sofisticata aparatura a Complexului Muzeal de Stiintele Naturii din Galati contra unei taxe modice.

Acesta este cel mai scump zbor din lume: costa 38.000 dolari, este doar dus si are o escala [VIDEO]

Cel mai scump zbor comercial din lume costa 38. 000 de dolari, adica cat o garsoniera in Bucuresti. Iar acesta nu este decat pretul pentru o singura calatorie. In plus, zborul are o escala. Unde? Zborul este intre Mumbai si New York, cu o oprire la Abu.

FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Giorna: Sarbatoarea florilor

Timp de cateva zile, centrul vechi al orasului spaniol Girona va fi acoperit de flori. Are loc cel mai asteptat festival al anului si este asteptat atat de localnici cat si de turisti care vin din toate colturile lumii. Evenimentul este cunoscut sub denumirea Temps de Flors- sarbatoarea florilor.

FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Girona: Sarbatoarea florilor

Timp de cateva zile, centrul vechi al orasului spaniol Girona va fi acoperit de flori. Are loc cel mai asteptat festival al anului si este asteptat atat de localnici cat si de turisti care vin din toate colturile lumii. Evenimentul este cunoscut sub denumirea Temps de Flors- sarbatoarea florilor.

Top 10 evadari celebre din puscariile romanesti. Cum a scapat de dupa gratii infamul Berila, criminalul brutarilor

De-a lungului timpului, detinuti periculosi sau infractori de drept comun au ramas in istoria puscariilor din Romania dupa ce au reusit sa iasa din spatele gratiilor, in urma unor evadari demne de scenarii de film.

Cati bani in conturi si cate proprietati au adunat oamenii care se lupta pentru Primaria Clujului. Cel mai sarac traieste la garsoniera iar cel mai bogat este in topul Forbes. Ce avere declara Emil Boc

Unul dintre candidatii mai saraci care se lupta pentru scaunul de primar al municipiului Cluj Napoca este reprezentanta M10, avocata Irina Pop. in declaratia de avere depusa la Biroul Electoral Municipal figureaza doar cu un apartament/garsoniera de 31 de mp. La polul opus se pozitioneaza candidatul sustinut de PSD si ALDE, omul de afaceri Octavian Buzoianu. Potrivit topului Forbes, Buzoianu si fratele sau Calin sunt cotati cu o avere de peste 8 milioane de euro. Candidatul PMP, deputatul Adrian Gurzau desi traieste pe picior mare, conduce o masina Mercedes-Benz S-Class, locuieste intr-o vila de lux, in declaratia de avere figureaza cu zero bunuri si proprietati. Emil Boc PNL), a inregistrat venituri consistente in ultimii ani, dar locuieste tot in apartamentul sau de 63 de mp. Anul trecut, Boc a achizitionat inca un apartament in Cluj, pe numele fiicei sale, Cezara, de 62 de mp. Un candidat controversat este si patronul site-ului Ziar de Cluj, Liviu Alexa.

Castigatorii Premiilor Uniter: Emilia Dobrin si Marian Ralea - cei mai buni actori in roluri principale. Radu Afrim, premiul pentru cel mai bun regizor

Spectacolul Clasa noastra de Tadeusz Sobodzianek, in regia Laszlo lui Bocsardi, de la Teatrul National 'Lucian Blaga' din Cluj-Napoca, a castigat premiul pentru Cel mai bun spectacol al anului 2015 la Gala Premiilor UNITER care a avut loc luni seara la Teatrul Regina Maria din Oradea. Aproape 500 de actori, regizori, scenografi, critici de teatru si alti invitati au participat, timp de patru ore, la Gala UNITER, in Teatrul Regina Maria, o cladire emblematica de patrimoniu arhitectural, restaurata recent, anunta Agerpres.

Doosan IMGB a avut in 2015 cel mai bun rezultat din ultimii 6 ani. Ramane, insa, pe pierdere

Doosan IMGB si-a redus cu aproape jumatate pierderile in 2015, ajungand la un rezultat negativ de 12 milioane de lei 2,7 milioane de euro). Desi producatorul de echipament greu nu a mai cunoscut gustul profitului cel putin din 2009, in 2015 a reusit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )