Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand are loc etapa a doua a concursului Comper 2020

Playtech Playtech,
Cand are loc etapa a doua a concursului Comper 2020

Comper, cel mai mare concurs scolar fara taxa de participare. inscrierile pentru Etapa I 2019-2020 a concursurilor Comper-Comunicare si Comper-Matematica s-au facut in perioada 1 decembrie 2019 15 ianuarie 2020. Pasii inscrierii: http:concursurilecomper. roajutor. A doua etapa a concursului Comper 2020 Comper este cel mai mare concurs scolar fara taxa de participare, destinat elevilor din . continuă pe Playtech

Subiecte si barem Matematica la concursului Comper 2020. Vezi PDF

Prima etapa a concursului Comper 2020 Matematica va avea loc pe joi, 30 ianuarie. Proba consta in completarea online a unor subiecte, de tip grila. Elevii care se inscriu in prima parte Comper, vor fi inscrisi automat si in cea de-a doua etapa. Afla cum vor arata subiectele la Matematica din cadrul concursului Comper 2020! .

Cand se afiseaza rezultatele concursului Comper 2020 pentru Matematica

S-a dat startul celei mai mari competitii fara taxa pentru elevi, concursul Comper 2020. Acesta are menirea de a-i pregati pe elevii din clasele I-VIII pentru evaluarile prin care vor trebui sa treaca pe parcursul scolii, fiind o modalitate buna de verificare a cunostintelor dobandite. Concursul Comper 2020 afisarea rezultatelor matematica Potrivit site-uluiconcursurilecomper. ro, subiectele .

Cand au loc preselectiile pentru Chefi la Cutite, sezonul 8. Antena 1 a facut acum anuntul

La inceputul lunii decembrie, anul trecut, unul din cele mai populare show-uri culinare, Chefi la Cutite s-a incheiat cu bine, cel putin pentru concurentul care a si castigat marea finala, si anume Alexandru Comerzan. Nici nu s-a terminat si iata ca Antena 1 anunta casting pentru un sezon, cel de-al 8-lea. Cand au loc preselectiile .

Australian Open: Cand va avea loc sfertul de finala dintre Simona Halep si Anett Kontaveit

Organizatorii primului Grand Slam al anului au stabilit programul zilei de miercuri, una in care va avea loc si sfertul de finala dintre Simona Halep si Anett Kontaveit.

Astazi are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

Vineri, la ora 24:00 ora Romaniei) se va produce Brexitul, marcand primul moment in care un stat-membru iese din organizatie. Ulterior producerii Brexitului se va intra intr-o asa-numita perioada de tranzitie,.

La miezul noptii are loc Brexitul. Ce urmeaza pentru romanii din Regatul Unit si pentru relatia Bruxelles-Londra (FOTO, VIDEO)

Vineri, la ora 24:00 ora Romaniei) se va produce Brexitul, marcand primul moment in care un stat-membru iese din organizatie. Ulterior producerii Brexitului se va intra intr-o asa-numita perioada de tranzitie,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )