Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mihaela Buzarnescu ajunge in turul 3 la Wimbledon. Sorana Cirstea, eliminata!

Online Sport Online Sport,
Mihaela Buzarnescu ajunge in turul 3 la Wimbledon. Sorana Cirstea, eliminata!

Aflata la prima participare din cariera la Wimbledon, Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, in turul al 3-lea, dupa o victorie in doua seturi la Katie Swan, cea care o eliminase in runda inaugurala, surprinzator, pe Irina Begu. Intr-o alta partida din turul 2, Sorana Cirstea a fost invinsa de Evghenia Rodina, jucatoare din afara topului 100, dupa ce a avut un set in fata. continuă pe Online Sport

DEZASTRU pentru romance la Wimbledon: Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru, trimise acasa inca din turul II

Inca doua jucatoare romance au fost eliminate la Wimbledon. Alexandra Dulgheru, locul 141 WTA, si Sorana Cirstea, locul 51 WTA, au pierdut amandoua meciurile disputate miercuri, in turul al doilea al.

Wimbledon: Sorana Crstea, eliminata de locul 120 WTA dupa ce a cstigat primul set cu 6-1; Mihaela Buzarnescu s-a calificat n turul al treilea

Mihaela Buzarnescu a avut nevoie de o ora si 15 minute pentru a-si asigura prezenta in turul al treilea de la Wimbledon. Cap de serie numarul 29, Mihaela a trecut lejer de Katie Swan Marea Britanie, locul 204 WTA), cedandu-i doar trei game-uri scor 6-0, 6-3). Pentru Sorana Cirstea nu a fost o zi la fel de buna, jucatoarea noastra fiind eliminata de Evgeniya Rodina 120 WTA), desi a castigat categoric primul set. A fost 1-6, 6-3, 6-3 pentru rusoaica, iar Sorana spune la revedere competitiei de pe iarba londoneza inca din turul al doilea.

LIVESCORE Mihaela Buzarnescu vs Katie Swan; Sorana Crstea vs Evgeniya Rodina (de la ora 13:30)

Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea sunt primele jucatoare din Romania care vor evolua in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Wimbledon. De la ora 13:30 ora Romaniei), Buzarnescu o va infrunta pe Katie Swan, in timp ce Cirstea se va duela cu Evgeniya Rodina. Partidele vor fi transmise in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

Sorana Cirstea are un nou antrenor si e o legenda a tenisului: Nu-mi vine sa cred!

Calificata in turul al doilea la Wimbledon, Sorana Cirstea a anuntat ca a dat startul unei noi colaborari si vorbim despre o adevarata legenda a tenisului.

LIVE Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea in turul doi la Wimbledon

Sorana Cirstea revine pe teren, miercuri, pentru meciul din turul 2 la Wimbledon contra rusoaicei Evghenia Rodina. De la aceeasi ora 13:30 evolueaza si Mihaela Buzarnescu impotriva revelatiei britanice Katie Swan, cea care a eliminat-o in runda inaugurala pe Irina Begu.

LIVESCORE Sorana Crstea vs Evgeniya Rodina 6-1, 3-6, 2-3; Mihaela Buzarnescu s-a calificat n turul al treilea (6-0, 6-3 cu Katie Swan)

Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea sunt primele jucatoare din Romania care vor evolua in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Wimbledon. De la ora 13:40 ora Romaniei), Buzarnescu o va infrunta pe Katie Swan, in timp ce Cirstea se va duela cu Evgeniya Rodina. Partidele vor fi transmise in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Mihaela Buzarnescu vs Katie Swan 3-0; Sorana Crstea vs Evgeniya Rodina 4-1

Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea sunt primele jucatoare din Romania care vor evolua in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Wimbledon. De la ora 13:40 ora Romaniei), Buzarnescu o va infrunta pe Katie Swan, in timp ce Cirstea se va duela cu Evgeniya Rodina. Partidele vor fi transmise in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

Wimbledon 2018. Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Wimbledon 2018. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, la prima sa participare, in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, miercuri, dupa ce a dispus cu 6-0,.

LIVE Sorana Cirstea in turul doi la Wimbledon (13:30)

Sorana Cirstea revine pe teren, miercuri, pentru meciul din turul 2 la Wimbledon contra rusoaicei Evghenia Rodina.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Mihaela Buzarnescu a trecut de Arina Sabalenka din Belarus, locul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )