Libnet.ro
UNICEF

14:15

Wimbledon 2018. Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Wimbledon 2018. Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Wimbledon 2018. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, la prima sa participare, in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, miercuri, dupa ce a dispus cu 6-0,. continuă pe Antena3

Mihaela Buzarnescu a reusit calificarea in turul III la Wimbledon, unde se va intalni cu o fosta lidera mondiala

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat miercuri in turul al treilea la Wimbledon. Jucatoarea noastra a invins-o pe Katie Swan, din Marea Britanie, locul 204 WTA, beneficiara.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Mihaela Buzarnescu a trecut de Arina Sabalenka din Belarus, locul.

Wimbledon: Mihaela Buzarnescu, calificare muncita n turul doi; Gabriela Ruse, eliminata de Radwanska dupa ce a ratat sase mingi de meci

A pierdut primul set in tiebreak, dar nu a renuntat la lupta, iar victoria i-a revenit dupa un meci de o ora si 55 de minute. Mihaela Buzarnescu este in turul doi la Wimbledon, dupa ce a trecut de Aryna Sabalenka 32 WTA). Drama zilei a venit, din pacate, de pe terenul unde a evoluat Elena Gabriela Ruse: jucatoarea noastra a avut sase mingi de meci cu Agnieszka Radwanska, insa a pierdut dupa un meci maraton de doua ore si 40 de minute.

Wimbledon 2018, ncepe spectacolul: Dulgheru, Crstea, Begu, Buzarnescu si Ruse vor juca luni

Dintr-un total de opt !), cinci jucatoare din Romania vor evolua in prima zi a celui de-al treilea Grand Slam al anului. Primele vor intra in scena Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea in jurul orei 13:30), ele fiind urmate de Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Elena Gabriela Ruse.

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. MIHAELA BUZARNESCU joaca azi la WIMBLEDON in partida cu KATIE SWAN, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER, d.

Wimbledon: Sorana Crstea, eliminata de locul 120 WTA dupa ce a cstigat primul set cu 6-1; Mihaela Buzarnescu s-a calificat n turul al treilea

Mihaela Buzarnescu a avut nevoie de o ora si 15 minute pentru a-si asigura prezenta in turul al treilea de la Wimbledon. Cap de serie numarul 29, Mihaela a trecut lejer de Katie Swan Marea Britanie, locul 204 WTA), cedandu-i doar trei game-uri scor 6-0, 6-3). Pentru Sorana Cirstea nu a fost o zi la fel de buna, jucatoarea noastra fiind eliminata de Evgeniya Rodina 120 WTA), desi a castigat categoric primul set. A fost 1-6, 6-3, 6-3 pentru rusoaica, iar Sorana spune la revedere competitiei de pe iarba londoneza inca din turul al doilea.

LIVESCORE Sorana Crstea vs Evgeniya Rodina 6-1, 3-6, 2-3; Mihaela Buzarnescu s-a calificat n turul al treilea (6-0, 6-3 cu Katie Swan)

Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea sunt primele jucatoare din Romania care vor evolua in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Wimbledon. De la ora 13:40 ora Romaniei), Buzarnescu o va infrunta pe Katie Swan, in timp ce Cirstea se va duela cu Evgeniya Rodina. Partidele vor fi transmise in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

Mihaela Buzarnescu ajunge in turul 3 la Wimbledon. Sorana Cirstea, eliminata!

Aflata la prima participare din cariera la Wimbledon, Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, in turul al 3-lea, dupa o victorie in doua seturi la Katie Swan, cea care o eliminase in runda inaugurala, surprinzator, pe Irina Begu. Intr-o alta partida din turul 2, Sorana Cirstea a fost invinsa de Evghenia Rodina, jucatoare din afara topului 100, dupa ce a avut un set in fata.

Wimbledon: Karolina Pliskova, adversara Mihaelei Buzarnescu n turul al treilea

Mihaela Buzarnescu si-a aflat urmatoarea adversara de la Wimbledon, jucatoarea noastra urmand sa o infrunte pe Karolina Pliskova pentru un loc in optimile Grand Slam-ului londonez. Cap de serie numarul 7, Pliskova a trecut in doua seturi de Viktoria Azarenka Belarus, 87 WTA), scor 6-3, 6-3.

LIVE Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea in turul doi la Wimbledon

Sorana Cirstea revine pe teren, miercuri, pentru meciul din turul 2 la Wimbledon contra rusoaicei Evghenia Rodina. De la aceeasi ora 13:30 evolueaza si Mihaela Buzarnescu impotriva revelatiei britanice Katie Swan, cea care a eliminat-o in runda inaugurala pe Irina Begu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )