Libnet.ro
UNICEF

19:31

Mihaela Buzarnescu a castigat primul turneu din cariera, la San Jose, dupa 6-1, 6-0, cu Maria Sakkari

Adevărul Adevărul,
Mihaela Buzarnescu a castigat primul turneu din cariera, la San Jose, dupa 6-1, 6-0, cu Maria Sakkari

Mihaela Buzarnescu, locul 24 WTA si cap de serie numarul 5, a castigat primul trofeu din cariera, dupa ce a intrecut-o, cu 6-1, 6-0, pe sportiva Maria Sakkari din Grecia, locul 49 WTA, in finala competitiei de categorie Premier de la San Jose. continuă pe Adevărul

Mihaela Buzarnescu are un mesaj pentru WTA, dupa ce a castigat primul titlu din cariera

Dupa castigarea primului sau titlu WTA, la turneul de la San Jose, unde s-a impus categoric in fata grecoaiei Maria Sakkari, Mihaela Buzarnescu a transmis un mesaj in care le multumeste tuturor celor care i-au.

Mihaela Buzarnescu castiga primul titlu WTA din cariera si intra in top 20 mondial VIDEO: A fost minunat, e un vis!

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a castigat, duminica, primul sau titlu WTA din cariera, dupa ce a invins-o categoric pe grecoaica Maria Sakkari, cu 6-1, 6-0, in finala turneului de la San Jose.

Performanta uriasa pentru Mihaela Buzarnescu! S-a calificat in finala turneului de la San Jose, dupa o revenire de senzatie

Mihaela Buzarnescu scrie istorie in California, acolo unde a reusit sa se califice in ultimul act al turneului de la San Jose.

Simona Halep, gest superb dupa ce Mihaela Buzarnescu a castigat primul titlu WTA (FOTO)

Simona Halep a tinut sa fie printre primele persoane care o felicita pe Mihaela Buzarnescu pentru castigarea primului trofeu WTA al carierei, la San Jose. Aflata pe primul loc WTA, Halep a tinut sa ii ureze.

Ce a declarat Mihaela Buzarnescu, dupa ce s-a calificat in semifinale la turneul de la San Jose! Cu cine va juca pentru un loc in finala competitiei

Mihaela Buzarnescu, locul 24 mondial, a patra favorita a turneului de la San Jose, s-a calificat in semifinalele intrecerii americane.

Mihaela Buzarnescu a castigat turneul de la San Jose intr-o maniera categorica si a urcat in top 20 mondial (FOTO)

Romania are incepand de luni doua sportive in top 20 WTA! Totul dupa ce Mihaela Buzarnescu a triumfat in turneul de la San Jose si a urcat pana pe locul 20 mondial. Acesta a fost si primul turneu WTA cas.

Mihaela Buzarnescu, campioana la San Jose (6-1, 6-0 cu Maria Sakkari) / Primul titlu WTA, Miki va urca pe locul 20 n lume

Asteptarea a luat sfarsit - Mihaela Buzarnescu a castigat primul sau titlu WTA din cariera la 30 de ani), jucatoarea noastra cucerind trofeul la San Jose, competitie de categorie Premier. A fost o finala care a curs intr-o singura directie, Miki cedand un singur game in fata Mariei Sakkari, scor 6-1, 6-0. Din aceasta saptamana, Buzarnescu va urca pe locul 20 in lume, cea mai buna performanta de pana acum a carierei cine stie ce surprize ne mai pregateste Miki in urmatoarea perioada). Se actualizeaza.

VIDEO Mihaela Buzarnescu, campioana la San Jose (6-1, 6-0 cu Maria Sakkari) / Primul titlu WTA, Miki va urca pe locul 20 n lume

Asteptarea a luat sfarsit - Mihaela Buzarnescu a castigat primul sau titlu WTA din cariera la 30 de ani), jucatoarea noastra cucerind trofeul la San Jose, competitie de categorie Premier. A fost o finala care a curs intr-o singura directie, Miki cedand un singur game in fata Mariei Sakkari, scor 6-1, 6-0, dupa o ora si 13 minute. Din aceasta saptamana, Buzarnescu va urca pe locul 20 in lume, cea mai buna performanta de pana acum a carierei cine stie ce surprize ne mai pregateste Miki in urmatoarea perioada).

Mihaela Buzarnescu, in topul select al romancelor care au castigat macar un titlu WTA. Cum arata clasamentul all-time la acest capitol

Mihaela Buzarnescu s-a impsu in turneul de la San Jose si a cucerit primul ei titlu WTA din cariera, intrand intr-o companie selecta.

A patruns in elita! Dupa victoria de la San Jose, Mihaela Buzarnescu urca pe cea mai inalta pozitie in clasamentul WTA

Mihaela Buzarnescu a castigat primul ei titlu WTA, impunandu-se in finala turneului de la San Jose California), unde a trecut de grecoaica Sakkari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )