Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Buzarnescu a castigat turneul de la San Jose intr-o maniera categorica si a urcat in top 20 mondial (FOTO)

B1 B1,
Mihaela Buzarnescu a castigat turneul de la San Jose intr-o maniera categorica si a urcat in top 20 mondial (FOTO)

Romania are incepand de luni doua sportive in top 20 WTA! Totul dupa ce Mihaela Buzarnescu a triumfat in turneul de la San Jose si a urcat pana pe locul 20 mondial. Acesta a fost si primul turneu WTA cas. continuă pe B1

Ce a declarat Mihaela Buzarnescu, dupa ce s-a calificat in semifinale la turneul de la San Jose! Cu cine va juca pentru un loc in finala competitiei

Mihaela Buzarnescu, locul 24 mondial, a patra favorita a turneului de la San Jose, s-a calificat in semifinalele intrecerii americane.

Mihaela Buzarnescu a castigat primul turneu din cariera, la San Jose, dupa 6-1, 6-0, cu Maria Sakkari

Mihaela Buzarnescu, locul 24 WTA si cap de serie numarul 5, a castigat primul trofeu din cariera, dupa ce a intrecut-o, cu 6-1, 6-0, pe sportiva Maria Sakkari din Grecia, locul 49 WTA, in finala competitiei de categorie Premier de la San Jose.

Buzarnescu, prima reactie dupa titlul castigat la San Jose

Mihaela Buzarnescu si-a stapanit cu greu emotiile la ceremonia de premiere care a urmat finalei pe care a castigat-o in fata Maria Sakkari din Grecia.

Simona Halep a felicitat-o pe Mihaela Buzarnescu, dupa succesul de la San Jose

Liderul WTA, Simona Halep, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare pentru Mihaela Buzarnescu, care va ocupa locul 20 WTA incepand de luni, dupa ce a castigat turneul de la San Jose.

Simona Halep a felicitat-o pe Mihaela Buzarnescu, dupa succesul de la San Jose

Liderul WTA, Simona Halep, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare pentru Mihaela Buzarnescu, care va ocupa locul 20 WTA incepand de luni, dupa ce a castigat turneul de la San Jose, scrie News. ro. Atat de fericita pentru tine, Miki! Bine ai venit in Top 20 WTA, a scris Halep, pe Twitter.

Mihaela Buzarnescu: Sunt fericita ca o sa fiu pe afisul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine

Mihaela Buzarnescu a declarat, dupa ce a castigat turneul de la San Jose in fata sportivei din Grecia Maria Sakkari, ca ii pare rau ca nu au fost jucatoare americane in finala, dar ea se bucura ca, prin succesul obtinut, va fi pe afisul viitoarei editii a competitiei californiene.

VIDEO Mihaela Buzarnescu, n finala de la San Jose - A revenit de la 0-1 la seturi cu Elise Mertens

Mihaela Buzarnescu continua sa uimeasca prin evolutiile ei in circuitul WTA, jucatoarea noastra reusind sa se califice in finala turneului de la San Jose. Condusa cu 1-0 la seturi de Elise Mertens 4-6), Miki a reusit sa revina si sa le castige pe urmatoarele doua 6-3, 6-1).

Mihaela Buzarnescu are un mesaj pentru WTA, dupa ce a castigat primul titlu din cariera

Dupa castigarea primului sau titlu WTA, la turneul de la San Jose, unde s-a impus categoric in fata grecoaiei Maria Sakkari, Mihaela Buzarnescu a transmis un mesaj in care le multumeste tuturor celor care i-au.

Mihaela Buzarnescu, in topul select al romancelor care au castigat macar un titlu WTA. Cum arata clasamentul all-time la acest capitol

Mihaela Buzarnescu s-a impsu in turneul de la San Jose si a cucerit primul ei titlu WTA din cariera, intrand intr-o companie selecta.

Simona Halep, gest superb dupa ce Mihaela Buzarnescu a castigat primul titlu WTA (FOTO)

Simona Halep a tinut sa fie printre primele persoane care o felicita pe Mihaela Buzarnescu pentru castigarea primului trofeu WTA al carierei, la San Jose. Aflata pe primul loc WTA, Halep a tinut sa ii ureze.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )