Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Buzarnescu pierde dupa ce a servit pentru meci cu Venus Williams

Online Sport Online Sport,
Mihaela Buzarnescu pierde dupa ce a servit pentru meci cu Venus Williams

Favorita numarul 25 la Australian Open, Mihaela Buzarnescu a fost eliminata de Venus Williams inca din primul tur, dupa ce a avut un set avantaj si 5-3 in setul al doilea. continuă pe Online Sport

Mihaela Buzarnescu pierde dupa un meci maraton cu Venus Williams

Favorita numarul 25 la Australian Open, Mihaela Buzarnescu a fost eliminata de Venus Williams inca din primul tur, dupa ce a avut un set avantaj si 5-3 in setul al doilea.

Australian Open. Mihaela Buzarnescu, invinsa in primul tur de Venus Williams

Australian Open. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu, desemnata cap de serie numarul 25, a fost invinsa de americanca Venus Williams cu 6-7 3), 7-6 3), 6-2, marti, la Melbourne, in prima.

VIDEO Australian Open: Mihaela Buzarnescu - Venus Williams 7-6(3), 6-7(3), 2-6 / La un game distanta de fericire

Mihaela Buzarnescu a practicat un tenis spectaculos, cu multe lovituri minunate, semnele pentru urmatoarea perioada fiind unele bune. Jucatoarea noastra a castigat primul set al disputei cu Venus Williams, 7-63), iar in al doilea s-a aflat la un singur game distanta de victorie si calificarea in turul doi de la Australian Open la 5-3 a servit pentru a inchide meciul). Venus, sportiva cu mare experienta, a simtit momentul, a revenit si s-a impus in cele din urma in urmatoarele doua manse, scor 7-63), 6-2.

COSMARUL pentru romance la Australian Open continua: Mihaela Buzarnescu, eliminata de Venus Williams dupa un meci maraton

Inca o jucatoare romana e out de la primul turneu de Grand Slam al sezonului, Australian Open. Mihaela Buzarnescu 26 WTA, 30 de ani) a fost invinsa in primul tur al de Venus Williams 38 de ani, 38 WTA),.

LIVESCORE Mihaela Buzarnescu - Venus Williams 7-6(3), 6-7(3), 1-3

Mihaela Buzarnescu cap de serie numarul 25) lupta la aceasta ora impotriva lui Venus Williams 37 WTA) pentru calificarea in turul doi de la Australian Open. Primul set i-a revenit jucatoarei noastre, la tiebreak, 7-63).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )