Libnet.ro
UNICEF

09:45

Australian Open. Mihaela Buzarnescu, invinsa in primul tur de Venus Williams

Antena3 Antena3,
Australian Open. Mihaela Buzarnescu, invinsa in primul tur de Venus Williams

Australian Open. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu, desemnata cap de serie numarul 25, a fost invinsa de americanca Venus Williams cu 6-7 3), 7-6 3), 6-2, marti, la Melbourne, in prima. continuă pe Antena3

Mihaela Buzarnescu pierde dupa un meci maraton cu Venus Williams

Favorita numarul 25 la Australian Open, Mihaela Buzarnescu a fost eliminata de Venus Williams inca din primul tur, dupa ce a avut un set avantaj si 5-3 in setul al doilea.

Mihaela Buzarnescu pierde dupa ce a servit pentru meci cu Venus Williams

Favorita numarul 25 la Australian Open, Mihaela Buzarnescu a fost eliminata de Venus Williams inca din primul tur, dupa ce a avut un set avantaj si 5-3 in setul al doilea.

Australian Open: Ana Bogdan, eliminata n primul tur dupa ce a condus cu 4-2 n decisiv

Ana Bogdan locul 82 WTA) este a patra jucatoare din Romania care paraseste competitia de la Australian Open in primul tur. Bogdan a fost eliminata de Iga Swiatek locul 177 WTA, 17 ani), venita din calificari, desi a condus cu 4-2 in setul decisiv. A fost 6-3, 3-6, 6-4 pentru sportiva din Polonia.

VIDEO Australian Open: Andy Murray, eliminat n primul tur dupa un meci epic de peste patru ore cu Roberto Bautista-Agut

La doar cateva zile dupa ce a anuntat ca urmeaza sa se retraga din tenis in acest an, Andy Murray a luptat cu toate fortele in primul tur de la Australian Open. Condus cu 2-0 la seturi, britanicul a avut puterea sa revina si sa trimita in decisiv partida disputata in compania lui Roberto Bautista-Agut, cap de serie numarul 22. Andy nu a mai putut insa sa tina ritmul in ultimul act, iar spaniolul a pus capat partidei dupa patru ore si 9 minute, scor 6-4, 6-4, 6-7 5), 6-7 4), 6-2.

COSMARUL pentru romance la Australian Open continua: Mihaela Buzarnescu, eliminata de Venus Williams dupa un meci maraton

Inca o jucatoare romana e out de la primul turneu de Grand Slam al sezonului, Australian Open. Mihaela Buzarnescu 26 WTA, 30 de ani) a fost invinsa in primul tur al de Venus Williams 38 de ani, 38 WTA),.

VIDEO Australian Open: Mihaela Buzarnescu - Venus Williams 7-6(3), 6-7(3), 2-6 / La un game distanta de fericire

Mihaela Buzarnescu a practicat un tenis spectaculos, cu multe lovituri minunate, semnele pentru urmatoarea perioada fiind unele bune. Jucatoarea noastra a castigat primul set al disputei cu Venus Williams, 7-63), iar in al doilea s-a aflat la un singur game distanta de victorie si calificarea in turul doi de la Australian Open la 5-3 a servit pentru a inchide meciul). Venus, sportiva cu mare experienta, a simtit momentul, a revenit si s-a impus in cele din urma in urmatoarele doua manse, scor 7-63), 6-2.

LIVESCORE Mihaela Buzarnescu - Venus Williams 7-6(3), 6-7(3), 1-3

Mihaela Buzarnescu cap de serie numarul 25) lupta la aceasta ora impotriva lui Venus Williams 37 WTA) pentru calificarea in turul doi de la Australian Open. Primul set i-a revenit jucatoarei noastre, la tiebreak, 7-63).

Australian Open (f): Halep, Osaka si Svitolina, n turul doi; Kasatkina si Buzarnescu au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua a doua de la Australian Open a adus prima eliminare a unei jucatoare din Top 10 WTA, rusoaica Daria Kasatkina 10 WTA) parasind turneul de la Melbourne inca din primul tur. Mihaela Buzarnescu cap de serie 25) si Dominika Cibulkova 26) au fost alte doua favorite care au spus la revedere competitiei australiene. in turul al doilea au ajuns, printre altele, Simona Halep principala favorita), Naomi Osaka 4) si Elina Svitolina 6). Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate marti pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Australian Open: Monica Niculescu a parasit competitia n primul tur

Monica Niculescu 99 WTA) si-a incheiat parcursul la editia din acest an de la Australian Open inca din primul tur, jucatoarea noastra fiind invinsa de Amanda Anisimova 87 WTA). Americanca in varsta de doar 17 ani s-a impus in doua seturi, scor 7-63), 6-4.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de marti de la Australian Open

Ziua a doua a Grand Slam-ului de la Melbourne i-a adus in scena pe liderii mondiali din tenis: Simona Halep si Novak Djokovic. Sarbul a obtinut o victorie lejera in fata americanului Mitchell Krueger, in timp ce Halep a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a-si asigura prezenta in turul al doilea de la AO 6-73), 6-4, 6-2 cu estona Kaia Kanepi). Tot marti au mai evoluat, printre altii, Alexander Zverev, Nick Kyrgios, Serena Williams, Naomi Osaka sau Mihaela Buzarnescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )