Libnet.ro
UNICEF

01:05

COSMARUL pentru romance la Australian Open continua: Mihaela Buzarnescu, eliminata de Venus Williams dupa un meci maraton

B1 B1,
COSMARUL pentru romance la Australian Open continua: Mihaela Buzarnescu, eliminata de Venus Williams dupa un meci maraton

Inca o jucatoare romana e out de la primul turneu de Grand Slam al sezonului, Australian Open. Mihaela Buzarnescu 26 WTA, 30 de ani) a fost invinsa in primul tur al de Venus Williams 38 de ani, 38 WTA),. continuă pe B1

Australian Open. Mihaela Buzarnescu, invinsa in primul tur de Venus Williams

Australian Open. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu, desemnata cap de serie numarul 25, a fost invinsa de americanca Venus Williams cu 6-7 3), 7-6 3), 6-2, marti, la Melbourne, in prima.

Mihaela Buzarnescu pierde dupa ce a servit pentru meci cu Venus Williams

Favorita numarul 25 la Australian Open, Mihaela Buzarnescu a fost eliminata de Venus Williams inca din primul tur, dupa ce a avut un set avantaj si 5-3 in setul al doilea.

Mihaela Buzarnescu pierde dupa un meci maraton cu Venus Williams

Favorita numarul 25 la Australian Open, Mihaela Buzarnescu a fost eliminata de Venus Williams inca din primul tur, dupa ce a avut un set avantaj si 5-3 in setul al doilea.

Australian Open (f): Halep, Osaka si Svitolina, n turul doi; Kasatkina si Buzarnescu au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua a doua de la Australian Open a adus prima eliminare a unei jucatoare din Top 10 WTA, rusoaica Daria Kasatkina 10 WTA) parasind turneul de la Melbourne inca din primul tur. Mihaela Buzarnescu cap de serie 25) si Dominika Cibulkova 26) au fost alte doua favorite care au spus la revedere competitiei australiene. in turul al doilea au ajuns, printre altele, Simona Halep principala favorita), Naomi Osaka 4) si Elina Svitolina 6). Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate marti pe tabloul feminin de simplu de la AO.

VIDEO Australian Open: Mihaela Buzarnescu - Venus Williams 7-6(3), 6-7(3), 2-6 / La un game distanta de fericire

Mihaela Buzarnescu a practicat un tenis spectaculos, cu multe lovituri minunate, semnele pentru urmatoarea perioada fiind unele bune. Jucatoarea noastra a castigat primul set al disputei cu Venus Williams, 7-63), iar in al doilea s-a aflat la un singur game distanta de victorie si calificarea in turul doi de la Australian Open la 5-3 a servit pentru a inchide meciul). Venus, sportiva cu mare experienta, a simtit momentul, a revenit si s-a impus in cele din urma in urmatoarele doua manse, scor 7-63), 6-2.

LIVESCORE Mihaela Buzarnescu - Venus Williams 7-6(3), 6-7(3), 1-3

Mihaela Buzarnescu cap de serie numarul 25) lupta la aceasta ora impotriva lui Venus Williams 37 WTA) pentru calificarea in turul doi de la Australian Open. Primul set i-a revenit jucatoarei noastre, la tiebreak, 7-63).

FOTOGALERIE Imaginile zilei de marti de la Australian Open

Ziua a doua a Grand Slam-ului de la Melbourne i-a adus in scena pe liderii mondiali din tenis: Simona Halep si Novak Djokovic. Sarbul a obtinut o victorie lejera in fata americanului Mitchell Krueger, in timp ce Halep a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a-si asigura prezenta in turul al doilea de la AO 6-73), 6-4, 6-2 cu estona Kaia Kanepi). Tot marti au mai evoluat, printre altii, Alexander Zverev, Nick Kyrgios, Serena Williams, Naomi Osaka sau Mihaela Buzarnescu.

Australian Open: Sapte romnce si doi romni pe tablourile de dublu

Sapte romance vor juca pe tabloul de dublu feminin de la Australian Open, dintre ele Ana Bogdan avandu-le ca adversare in runda inaugurala pe favoritele principale si Raluca Olaru urmand sa evolueze impotriva echipei cap de serie 2. La masculin, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer sunt favoriti 9, iar Marius Copil va juca alaturi de Marton Fucsovics.

Simona Halep, in turul II de la Australian Open, dupa ce a trecut in trei seturi de cosmarul Kaia Kanepi

Simona Halep s-a calificat, marti, in turul al II-lea de la Australian Open, dupa ce a trecut de estona Kaia Kanepi, care o eliminase anul trecut, in primul tur, de la US Open. Lidera WTA 27 de ani) a invins-o.

Simona Halep obtine prima victorie dupa cinci luni si continua la Australian Open

Intrata in competitia de la Australian Open fara prea multe pretentii dupa accidentarea suferita la spate in toamna lui 2018 si o perioada de pregatire extrem de scurta, Simona Halep a trecut de primul tur la Melbourne dupa un meci intens contra unei jucatoare de forta, Kaia Kanepi din Estonia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )