Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mihaela Buzarnescu produce surpriza turneului de la Roland Garros: Victorie in doua seturi cu Elina Svitolina

B1 B1,
Mihaela Buzarnescu produce surpriza turneului de la Roland Garros: Victorie in doua seturi cu Elina Svitolina

Forma incredibila din acest an a Mihaelei Buzarnescu continua si in turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Acesta a produs socul primei saptamani elimandu-o pe Elina Svitolina, numar patru mondial, in. continuă pe B1

MIHAELA BUZARNESCU, in optimi la Roland Garros, dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat in premiera in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce a obtinut, vineri, cea mai mare victorie a carierei, 6-3, 7-5 cu.

Mihaela Buzarnescu scrie istorie la Roland Garros

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu este prima dintre reprezentantele Romaniei care ajunge in turul 3 la Roland Garros in acest an.

Mihaela Buzarnescu, prima reactie dupa victoria istorica in fata Elinei Svitolina

Romanca Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimi la Roland Garros dupa o victorie istorica. Sunt foarte fericita ca am jucat bine azi. Trebuie sa ma calmez in momentele in care sunt nervoasa n. r. a.

Simona Halep, victorie categorie in turul doi de la Roland Garros

Victorie categorica pentru Simona Halep impotriva lui Taylor Townsend in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. in putin peste o ora, Halep a trecut fara emotii, 6-3 6-1, de jucatoarea.

Simona Halep, victorie categorica in turul doi de la Roland Garros

Victorie categorica pentru Simona Halep impotriva lui Taylor Townsend in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. in putin peste o ora, Halep a trecut fara emotii, 6-3 6-1, de jucatoarea.

Mihaela Buzarnescu, victorie MARE la Roland Garros. A ajuns in turul al treilea

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu, locul 33 WTA si cap de serie numarul 31, a reusit, miercuri, o performata excelenta. Ea s-a calificat in turul III la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Sl.

Roland Garros 2018. Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, in turul doi la dublu

Perechea romana Irina Bara/Mihaela Buzarnescu s-a calificat, joi, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa 6-7 3), 6-3, 6-4 cu.

Mihaela Buzarnescu, in optimi, dupa ce a eliminat una dintre favoritele la castigarea trofeului la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu, locul 33 WTA si cap de serie numarul 31, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o, vineri, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, una dintre favoritele la castigarea trofeului, cu scorul de 6-3, 7-5.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al treilea la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, pentru prima oara, in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus de suedeza Rebecca Pe.

Mihaela Buzarnescu, calificare triumfala in turul III la Roland Garros. Urmeaza o adversara de cosmar pentru romance

Mihaela Buzarnescu este prima sportiva din Romania care a obtinut calificarea in turul al treilea al turneului de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )