Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mihaela Radulescu, in pericol din cauza coronavirusului. Ce anunt a facut vedeta

Playtech Playtech,
Mihaela Radulescu, in pericol din cauza coronavirusului. Ce anunt a facut vedeta

Mihaela Radulescu se simte expusa pericolului coronavirusului care a speriat Planeta, dar fiind ca este obligata sa cuterierea lumea-n lung si-n lat pentru a se imparte intre contractele pe care le are, dar si sa-i fie alaturi iubitului ei. Mihaela Radulescu, in pericol din cauza coronavirusului Pentru ca nu e de gluma cu acest virus . continuă pe Playtech

Digi24: GALERIE FOTO Orasele fantoma ale Chinei. Localitatile cu milioane de oameni, pustii din cauza coronavirusului

Localitatile cu milioane de locuitori din China au devenit orase fantoma dezolante din cauza coronavirusului. Strazile, mijloacele de transport, marile centre comerciale si restaurantele sunt acum pustii, pentru ca oamenii s-au baricadat in casele lor de teama virusului care a ucis pana acum 490 de oameni sau, in unele cazuri, ca urmare a carantinei impuse de autoritati.

Numarul mortilor din cauza coronavirusului a ajuns la aproape de 500 pe masura ce continua sa se extinda. Presedintele chinez Xi Jumping si-a sistat aparitiile in public. Cum s-a propagat virusul, pe tari (FOTO, VIDEO)

Bilantul mortilor din cauza coronavirusului a ajuns, mieruri, la 492 de persoane, al celor infectate a trecut de 24. 500, iar virusul s-a raspandit in 25 de tari desi in aceasta categorie sunt incluse Macao.

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut de 400, iar al infectarilor de 20.000 (FOTO, VIDEO)

Numarul persoanelor decedate din cauza coronavirusului a ajuns, marti, la 426 de persoane, al celor infectate a trecut de 20. 000, iar virusul s-a raspandit in 25 de tari desi in aceasta categorie sunt incluse.

Ce patesc cetatenii din China, din cauza coronavirusului. Este o isterie totala

Epidemia de corona virus s-a extins. Ce patesc cetatenii din China din cauza acestui virus. Numarul persoanelor din China care au murit din cauza coronavirusului a crescut alarmant la 420. Ce patesc cetatenii din China? Liderul chinez Li Jinping a recunoscut ca sunt deficiente in tratarea focarului. in acest caz,Macau a spus ca isi inchide .

Alerta in Tulcea. Trei barbati sunt izolati la domiciliu, din cauza coronavirusului. S-au intors recent din China

Trei barbati din judetul Tulcea sunt izolati voluntar la domiciliu, dupa ce s-au intors zilele trecute din regiunea chineza in care evolueaza coronavirusul, a declarat sefa Directiei de Sanatate Publica DSP), Mihaela Nicolau.

MAE: Pe nava aflata in carantina la Hong Kong din cauza coronavirusului nu sunt cetateni romani

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, joi seara, la solicitarea News. ro, ca pe nava aflata in carantina la Hong Kong din cauza coronavirusului nu sunt cetateni romani.

Atletii au ramas fara Mondialele in sala inainte de Tokyo 2020, din cauza Coronavirusului

Campionatele Mondiale de Atletism in sala au fost amanate pentru 2021, din cauza Coronavirusului. Este, astfel, afectata calificarea si pregatirea atletilor romanilor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Un restaurant vietnamez din Praga a interzis intrarea clientilor chinezi, din cauza coronavirusului

Un restaurant vietnamez din Praga a interzis intrarea clientilor chinezi, cu scopul de a proteja sanatatea publica in fata epidemiei de coronavirus, provocand un val de critici, scrie AFP.

UPDATE MAE: 17 romani se afla la bordul navei de croaziera aflate in carantina in Japonia din cauza coronavirusului

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat joi ca 17 cetateni romani se afla la bordul navei de croaziera aflate in carantina in Japonia, dupa ce un pasager al vasului a fost depistat cu coronavirus.

17 romani, la bordul unei nave aflate in carantina in Japonia din cauza coronavirusului

Un numar de 17 cetateni romani se afla la bordul unei nave de croaziera care este in carantina in portul japonez Yokohama, dupa ce la bordul acesteia s-au depistat mai multe cazuri de infectare cu coronavirus, a informat Ministerul Afacerilor Externe,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )