Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mihaela Radulescu si-a cerut scuze pentru postarea despre homosexuali: Ce am spus tinea mai mult de postura mea de mama, care inca nu s-a lamurit care e cea mai onesta explicatie de dat unui copil cand te intreaba de ce se saruta doi barbati pe strada

Hotnews Hotnews,
 Mihaela Radulescu si-a cerut scuze pentru postarea despre homosexuali: Ce am spus tinea mai mult de postura mea de mama, care inca nu s-a lamurit care e cea mai onesta explicatie de dat unui copil cand te intreaba de ce se saruta doi barbati pe strada

Mihaela Radulescu si-a cerut scuze scuze public, printr-o postare pe contul sau de Facebook, fata de cei care s-au simtit jigniti de articolul sau de pe blog in care ii numea anormali pe homosexuali. Imi cer scuze tuturor celor care au citit articolul meu, atat prieteni dragi, cat si persoane pe care nu le cunosc si s-au simtit ofensati de vorbele mele, a scris Mihaela Radulescu. continuă pe Hotnews

Handbal masculin: HCM Constanta isi cere scuze pentru boicotarea finalei mici a Cupei Romaniei

Clubul Sportiv Handbal Club Municipal Constanta a felicita clubul HCM Baia Mare pentru castigarea Cupei Romaniei la handbal masculin si si-a cerut scuze pentru boicotarea finalei mici a competitiei de la Baia.

Mihaela Radulescu, explicatii si scuze dupa atacul la adresa homosexualilor: M-am vazut pusa la un stalp al infamiei care incalca toate drepturile mele de om

Mihaela Radulescu a reusit, o data-n plus, sa starneasca discutii aprinse dupa ce a semnat un text dur la adresa homosexualilor.

Ellie White, scrisoare deschisa pentru Mihaela Radulescu! De la mama la mama!

Ellie White a publicat astazi, pe blogul ei, o scrisoare deschisa catre Mihaela Radulescu, dupa ce vedeta a scandalizat Romania cu un text in care i-a catalogat pe reprezentantii comunitatii gay drept anormali, folosind in acelasi context cuvinte precum terorist, cersetor, drogat sau depresiv.

Scandalul continua! Cum au reactionat vedetele dupa ce Mihaela Radulescu a pus la zid comunitatea gay!

Mihaela Radulescu a starnit o noua disputa apriga pe internet dupa ce a postat pe blogul sau un articol in care i-a catalogat pe reprezentantii comunitatii gay drept anormali. Iata cum au reactionat cateva persoane publice si cum explica Mihaela Radulescu sarutul cu Mihaela Nane, de pe o coperta mai veche a revistei Tabu.

Mihaela Radulescu, tinta criticilor vedetelor tv, dupa comentariile anti gay. Teo: Nu o mai recunosc / Bendeac: Patriarhul Daniel te-ar primi cu bratele deschise in BOR

Mihaela Radulescu a starnit reactii dure din partea unor vedete media, ca urmare a postarii de pe blogul sau referitoare la comunitatea gay. Mihaela Radulescu jigneste niste oameni care nu au gresit cu nimic!, scrie Andreea Raicu pe blogul sau. Anormal, Mihaela? Cine esti tu sa spui ce e normal si ce nu?, intreaba Bendeac pe Facebook.

Mihaela Radulescu a turbat de furie! Il ataca pe Maurice de la revista Elle!

Scandalul dintre Mihaela Radulescu si comunitatea gay capata si mai multa amploare, parca de la o ora la alta! Iata cum a ajuns vedeta sa il atace, tunand si fulgerand, pe Maurice de la revista Elle! .

Mihaela Radulescu nu gandeste liber ca Pro TV? Vedeta imparte Romania in doua dupa ce i-a facut pe gay anormali!

Mihaela Radulescu a starnit o noua disputa apriga pe internet dupa ce a postat pe blogul sau un articol in care i-a catalogat pe reprezentantii comunitatii gay drept anormali, folosind in acelasi context cuvinte precum terorist, cersetor, drogat, depresiv.

Mihaela Radulescu, acuzata de ipocrizie pe doua fronturi

Am trait-o si pe asta: Mihaela Radulescu scrie un text populisto-homofob si e pusa in banca ei de comentatori Adevarul, conservatori homofobi care cred ca pozitia ei este ipocrita pentru ca nu mai e domnisoara.

Democrata si toleranta Mihaela Radulescu, delir homofob: de ce a atacat in mod tendentios comunitatea homosexualilor

Dupa ce a starnit comentarii acide in urma unui episod de la Romanii au talent, Mihaela Radulescu 45 de ani) a devenit tinta comunitatii gay, dupa un articol in care si-a exprimat libertatea de opinie. Dupa o perioada de absenta din ochii publicului, vedeta incearca sa socheze si sa devina purtatoare de cuvant pentru un segment de persoane care traiesc revolta fata de comunitatea LGBT in mod tacit.

Mihaela Radulescu provoaca internautii. Ce a spus vedeta despre homosexuali

Mihaela Radulescu, jurata emisiunii Romanii au talent a scris, pe blogul ei, ca minoritatea homosexuala incalca drepturile majoritatii la moralitate si ca majoritatea nu se poate exprima liber impotriva lor, pentru ca trebuie sa respecte corectitudinea politica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )