Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mihai Chirica il critica pe Dragnea: Stalin si-a lasat mostenitori in Romania

Hotnews Hotnews,
 Mihai Chirica il critica pe Dragnea: Stalin si-a lasat mostenitori in Romania

O reactie critica la adresa conducerii PSD, dupa retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu: primarul Iasiului, Mihai Chirica, suspendat din toate functiile in partid spune la RFI ca raportul de evaluare a Cabinetului Grindeanu, facut de echipa lui Liviu Dragnea este de origine stalinista. continuă pe Hotnews

Mihai Chirica, despre retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu: Este o solutie stalinista, care incearca sa foloseasca niste metode stiintifice. Pe vremea lui Stalin puteai sa-l impusti pe loc

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a afirmat, joi, la RFI, ca retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu a fost o deczie care a continut de la Ordonanta 13, de a anihila orice adversar din interiorul partidului, care s-ar opune modificarii legilor privind Justitia.

Mihai Chirica, atac dur la seful PSD: Dragnea a intrat intr-un joc stalinist, vrea sa distruga partidul

Primariul Iasiului, Mihai Chirica, il ataca dur pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce premierul Sorin Grindeanu a ramas fara sprijin politic. Mihai Chirica a catalogat drept jocuri.

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica: Daca acum il dai jos pe Grindeanu, inseamna ca esti dus cu pluta

Primarul municipiului Iasi, social-democratul Mihai Chirica, a declarat ca este neplacut surprins de atitudinea anumitor colegi de partid care arunca cu pietre in premierul Sorin Grindeanu, adaugand ca toti cei care vor schimbarea premierului sunt dusi cu pluta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )