Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mihai Constantinescu, pe ultimul drum! Unde va fi inmormantat artistul

Playtech Playtech,
Mihai Constantinescu, pe ultimul drum! Unde va fi inmormantat artistul

Mihai Constantinescu a incetat din viata, marti, fiind intr-o stare deosebit de grava, internat la Spitalul Floreasca din Capitala. Artistul a murit in jurul orei 19:00, pe 29 octombrie, iar astazi va fi inmormantat. Atat familia cantaretului, cat si cei care l-au cunoscut pe acesta, dar si fanii care doresc sa ii aduca un ultim . continuă pe Playtech

Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu. Ce le-a marturisit artistul apropiatilor, inainte de a muri. Era marea lui dorinta

Drama lui Mihai Constantinescu. Regretatul cantaret si compozitor a murit, marti, 29 octombrie. Odata cu trecerea sa intr-un loc fara anotimpuri, oamenii dragi au rememorat si discutii cu artistul, purtate inainte de a pleca dintre noi. Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins, marti, 29 octombrie, in urma unei incercate suferinte.

Mihai Constantinescu, pe ultimul drum! Artistul inmormantat cu onoruri militare. Ce se intampla, acum, la cimitir

Mihai Constantinescu este condus pe ultimul drum, chiar in aceste momente. Marele artist si compozitor roman este inmormantat in aceasta joi, pe 31 octombrie, cu onoruri militare. Chiar in aceste momente, cei care au dorit sa ii aduca artistului un ultim omagiu sau sa ii aprinda o lumanare, se afla in randurile celor veniti la .

Mihai Constantinescu, DECORAT POST-MORTEM de Klaus Iohannis! Grad de CAVALER pentru REGRETATUL ARTIST! UNDE va fi iNMORMANTAT

Artistul Mihai Constantinescu a murit marti seara, in urma unui stop cardio-respirator. NU ESTE O GLUMA! MOGA S-A iNSURAT CU MARIA CIOBANU! SUNT CEL MAI FERICIT OM DE PE PLANETA Decesul a survenit in.

Reactia sfasietoare a asistentelor care s-au ocupat de Mihai Constantinescu, la auzul vestii ca artistul a murit: Era jale acolo

Moartea lui Mihai Constantinescu a adus lacrimi si in randul asistentelor de la Spitalul Floreasca. Toate asistentele erau cu servetele la ochi si plangeau, era jale langa Mihai, pe langa pat, nu mai.

Ce mesaj apare pe crucea lui Mihai Constantinescu. Gestul emotionant pe care l-a facut sotia artistului

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum, joi, fiind inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar, din Capitala. Funeraliile au fost organizate de catre Simona Secrier, sotia regretatului cantaret si compozitor. Artistul a incetat din viata marti, la varsta de 73 de ani, fiind internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa o suferinta cardiaca de cateva .

RAMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! Marele cantaret a fost condus pe ULTIMUL DRUM! IMAGINI CUTREMURATOARE de la inmormantare (GALERIE FOTO)

Mihai Constantinescu a fost inmormantat joi la Cimitirul Ghencea Militar. VEZI AICI GALERIA FOTO Regretatul artist a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni. Cu totii s-au adunat pentru a participa la.

RAMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! Marele cantaret a fost condus pe ULTIMUL DRUM! IMAGINI CUTREMURATOARE de la inmormantare (GALERIE FOTO)

Mihai Constantinescu a fost inmormantat joi la Cimitirul Ghencea Militar. VEZI AICI GALERIA FOTO Regretatul artist a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni. Cu totii s-au adunat pentru a participa la.

FOTO Mihai Constantinescu a fost inmormantat cu onoruri militare: Un model pentru toate generatiile. Suferim cumplit ca a disparut dintre noi

Mihai Constantinescu a fost inmormantat azi, 31 octombrie, la Cimitirul Ghencea Militar din Bucuresti, cu onoruri militare. Zeci de persoane l-au condus pe artist pe ultimul drum.

Mihai Constantinescu, inmormantat la cimitirul Ghencea. Artistul a fost decorat post-mortem de Klaus Iohannis

Mihai Constantinescu va fi inmormantat astazi, la ora 14, la cimitirul Ghencea Militar. Zeci de fani si apropiati au mers pentru a-i aduce un ultim omagiu, la biserica Sfanta Parascheva din Capitala, acolo.

Aparitie COMPLET SURPRINZATOARE la iNMORMANTAREA REGRETATULUI Mihai Constantinescu! Toata lumea a IZBUCNIT iN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Regretatul Mihai Constantinescu este inmormantat, joi. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Mihai Constantinescu a fost depus, ieri, la biserica Sfanta Parascheva din Bucuresti, iar artistul va fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )