Libnet.ro
UNICEF

18:15

Reactia sfasietoare a asistentelor care s-au ocupat de Mihai Constantinescu, la auzul vestii ca artistul a murit: Era jale acolo

Antena3 Antena3,
Reactia sfasietoare a asistentelor care s-au ocupat de Mihai Constantinescu, la auzul vestii ca artistul a murit: Era jale acolo

Moartea lui Mihai Constantinescu a adus lacrimi si in randul asistentelor de la Spitalul Floreasca. Toate asistentele erau cu servetele la ochi si plangeau, era jale langa Mihai, pe langa pat, nu mai. continuă pe Antena3

Drama pe care o traia Mihai Constantinescu. De ce a suferit enorm in ultima parte a vietii

Mihai Constantinescu s-a stins marti, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca din Capitala. Artistul avea 73 de ani si era in coma de peste doua luni. Desi in ultima parte a internarii sale parea sa faca progrese, familia se astepta la ce era mai rau si ii pregatise deja locul de veci. in ultimii ani, artistul .

Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului. M-am ratacit pe acest pamant!

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii, de la moartea artistului. Simona Secrier a facut marturisiri cutremuratoare, marcand astfel o prima reactie, dupa trecerea in nefiinta a indragitului compozitor si cantaret. Acesta s-a stins marti seara, la Spitalul Floreasca din Capitala. Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului Simona Secrier, sotia regretatului Mihai .

Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit. Mi-a ramas o imagine trista

Mihai Constantinescu a murit, marti, la Spitalul Floreasca , unde a fost internat cinci luni. Suferinta sa s-a incheiat dramatic. Ce au facut asistentele din spital in momentul in care compozitorul s-a stins? Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit? Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 .

Legatura necunoscuta dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Nu am uitat niciodata binele pe care mi l-a facut

Angela Similea are o piesa care descrie perfect legatura dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Ce-as fi fost daca n-ai fi existat, caci regretatul artist a fost inceputul cantaretei. Andreea Balan si Mihai Constantinescu, legatura necunoscuta Ce-as fi fost daca n-ai fi existat Nici nu-mi pot imagina Ma intreb daca n-ai fi existat Ce-ar fi .

Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu! Si-a pierdut casa si a ajuns sa cante pe sume modice

Desi pe sticla se prezenta pozitiv, problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu. Artistul si-a pierdut casa si a ajuns sa cante la evenimente pe sume modice. Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca, in urma unei incercate suferinte. Compozitorul a fost internat .

Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu. Ce le-a marturisit artistul apropiatilor, inainte de a muri. Era marea lui dorinta

Drama lui Mihai Constantinescu. Regretatul cantaret si compozitor a murit, marti, 29 octombrie. Odata cu trecerea sa intr-un loc fara anotimpuri, oamenii dragi au rememorat si discutii cu artistul, purtate inainte de a pleca dintre noi. Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins, marti, 29 octombrie, in urma unei incercate suferinte.

Am trait o iubire ca-n povesti. Motivul nebanuit pentru care Mihai Constantinescu s-a despartit de prima sotie

Mihai Constantinescu a murit marti, la Spitalul Floreasca, dupa complicatii severe la nivelul inimii, avand varsta de 73 de ani. Cantaretul si compozitorul a marcat generatii intregi, datorita melodiilor sale celebre, de muzica usoara. A lasat un gol in sufletul romanilor, mai ales pentru ca muzica lui a fost cea pe care au crescut generatii .

Monica Pop a dezvaluit ce ii faceau medicii de la Floreasca lui Mihai Constantinescu. Ce s-a intamplat in spital

Mihai Constantinescu s-a stins dupa luni de zile de lupta. Cu toate ca parea ca starea sa de sanatate se imbunatateste, soarta a decis altceva pentru el. Una dintre cei care au stat alaturi de cantaret pana in ultima clipa a fost si Monica Pop, care a venit cu dezvaluiri surprinzatoate vizavi de ceea ce-i .

Ce avere avea Mihai Constantinescu. Cine il va mosteni pe artistul care a fost idolul unor generatii

Mihai Constantinescu a murit, iar vestea care i-a intristat pe romani a venit in seara de marti, pe 29 octombrie 2019. Melodiile sale sunt cunoscute la nivelul publicului roman, acesta avand in repertoriu slagare care au marcat generatii intregi. Datorita faptului ca era foarte popular in industria muzicala, artistul care s-a stins la 73 de .

A murit Mihai Constantinescu. Artistul avea 73 de ani si era internat la Floreasca

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, din cauza unor complicatii la inima. Artistul facuse doua infarcturi care i-au agravat starea si a trebuit sa fie internat la Terapie Intensiva, la Spitalul Floreasca din Capitala. Mihai Constantinescu a fost internat luni seara, 13 mai, la acest spital, dupa ce sotia acestuia, Simona Secrier, l-a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )