Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce mesaj apare pe crucea lui Mihai Constantinescu. Gestul emotionant pe care l-a facut sotia artistului

Playtech Playtech,
Ce mesaj apare pe crucea lui Mihai Constantinescu. Gestul emotionant pe care l-a facut sotia artistului

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum, joi, fiind inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar, din Capitala. Funeraliile au fost organizate de catre Simona Secrier, sotia regretatului cantaret si compozitor. Artistul a incetat din viata marti, la varsta de 73 de ani, fiind internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa o suferinta cardiaca de cateva . continuă pe Playtech

Primul mesaj al sotiei lui Mihai Constantinescu dupa moartea artistului

Sotia lui Mihai Constinescu a oferit prima declaratie si a confirmat ca artistul a murit. in aceste momente nu pot sa vorbesc. Sunt devastata, distrusa. Este adevarat, Mihai a murit!, a declarat sotia lui.

Gestul special pe care l-a facut Klaus Iohannis, la scurt timp inainte de inmormantarea artistului Mihai Constantinescu. Anunt de ultima ora

Vestea ca Mihai Constantinescu a murit a curpins o tara intreaga, mai ales dupa vestile din ultima vreme care indicau o oarecare imbunatatire. Klaus Iohannis a decis sa faca un gest special pentru a onora numele regretatului artist. Ce va face presedintele Romaniei? Gestul lui Klaus Iohannis, dupa inmormantarea lui Mihai Constantinescu Pentru a-i rasplati .

Mirabela Dauer, RAPUSA DE DURERE! Gestul ULTIM facut dupa MOARTEA lui Mihai Constantinescu: E SFASIETOR! (GALERIE FOTO)

Gest extrem de emotionat facut de Mirabela Dauer, dupa moartea cantaretului Mihai Constantinescu. VEZI AICI GALERIA FOTO intre cei doi a existat mereu o relatie speciala. Mirabela si Mihai au incantat.

Adriana Bahmuteanu a rabufnit dupa moartea lui Mihai Constantinescu! Vedeta de la Antena 1, marturisiri emotionante despre artist

Mihai Constantinescu a fost inmormantat, joi, cu onoruri militare, iar printre vedetele care au dorit sa transmita un mesaj dupa moartea artistului s-a aflat si Adriana Bahmuteanu. Ea a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care a mentionat momentele in care Mihai Constantinescu umplea stadioanele la concertele sale. Adriana Bahmuteanu a postat .

Adela Popescu, prima reactie dupa ce s-a stins din viata Mihai Constantinescu. Imagine nemaivazuta de fani cu vedeta PRO TV si mentorul ei

Vestea socanta ca Mihai Constantinescu nu mai este printre noi a lasat in lacrimi o tara intreaga. Poate putini au stiut, dar artistul i-a fost mentor Adelei Popescu. Iata legatura dintre ei si ultimul mesaj de adio al prezentatoarei de televiziune catre regratatul solist. Adela Popescu, reactie dupa decesul lui Mihai Constantinescu Adela Popescu este .

Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit. Mi-a ramas o imagine trista

Mihai Constantinescu a murit, marti, la Spitalul Floreasca , unde a fost internat cinci luni. Suferinta sa s-a incheiat dramatic. Ce au facut asistentele din spital in momentul in care compozitorul s-a stins? Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit? Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 .

Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu! Si-a pierdut casa si a ajuns sa cante pe sume modice

Desi pe sticla se prezenta pozitiv, problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu. Artistul si-a pierdut casa si a ajuns sa cante la evenimente pe sume modice. Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca, in urma unei incercate suferinte. Compozitorul a fost internat .

Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu. Ce le-a marturisit artistul apropiatilor, inainte de a muri. Era marea lui dorinta

Drama lui Mihai Constantinescu. Regretatul cantaret si compozitor a murit, marti, 29 octombrie. Odata cu trecerea sa intr-un loc fara anotimpuri, oamenii dragi au rememorat si discutii cu artistul, purtate inainte de a pleca dintre noi. Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins, marti, 29 octombrie, in urma unei incercate suferinte.

Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului. M-am ratacit pe acest pamant!

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii, de la moartea artistului. Simona Secrier a facut marturisiri cutremuratoare, marcand astfel o prima reactie, dupa trecerea in nefiinta a indragitului compozitor si cantaret. Acesta s-a stins marti seara, la Spitalul Floreasca din Capitala. Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului Simona Secrier, sotia regretatului Mihai .

Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, intelegere secreta. Ce au decis, la scurt timp de la moartea artistului

Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, au fost unite de trecerea in nefiinta a marelui artist. Cele doua au purtat un dialog la Spitalul Floreasca in seara in care acesta acesta a murit si au cazut de comun acord sa imparta cheltuielile pentru inmormantare. Femeile din viata lui Mihai Constantinescu, unite de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )