Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Fifor, referitor la cazul de la Galati: Toleranta zero fata de abateri. Asa nu se mai poate!

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor, referitor la cazul de la Galati: Toleranta zero fata de abateri. Asa nu se mai poate!

Doi politistidin Galati sunt cercetati disciplinar dupa ce, duminica, au intervenit doar la insistentele trecatorilor in cazul unei minore pline de sange, aflata pe strada, imaginile cu ei aparand. continuă pe Antena3

Fifor, despre cazul de la Galati: Am dispus masuri ferme de verificare imediata a ceea ce s-a intamplat

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, anunta, luni, ca a dispus verificari in cazul politistilor de la Galati, care nu au coborat din masina pentru a ajuta o fata plina de sange, precizand ca atitudinea agentilor este inadmisibila.

Fifor, referitor la cazul de la Galati: Cei responsabili sa fie trasi la raspundere

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, declara, referitor la cazul politistilor de .

Ministrul de Interne, despre CAZUL GALATI: am dispus masuri de urgenta! Cei doi politisti, cercetati (VIDEO)

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a declarat, luni, cu privire la cazul fetei din Galati plina de sange, in care politistii sunt banuiti de neglijenta, ca a dispus masuri de urgenta. Am.

Mihai Fifor despre interventia in cazul Caracal: A fost un sir nefericit de erori, proasta comunicare Dispecerul face o loterie, nu stie cine este pe celelalte apeluri

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a declarat marti, ca in cazul interventiei de la Caracal a existat multa nepricepere si indolenta. Fifor mai spune ca o alta cauza a proastei gestionari de catre autoritati a cazului de la Caracal are legatura cu lipsa de personal si o slaba pregatire a angajatilor de la Dispeceratul de Urgenta.

Mihai Fifor, masuri drastice dupa cazul mortilor din Caracal: Am cerut fiecarui inspector-sef de polisie sa facp o evaluare riguroasa

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat, luni, ca a solicitat inspectorilor-sefi de politie sa prezinte o evaluare riguroasa a activitatii. Am cerut fiecarui inspector-sef.

Mihai Fifor despre interventia de la Caracal: Un sir de erori, multa nepricepere si indolenta

Ministrul interimat de Interne Mihai Fifor a declarat marti, la Marius Tuca Show, ca in cazul interventiei de la Caracal a reiesit multa eroare umana, nepricepere multa si indolenta multa.

Digi 24: Mihai Fifor, declaratii contradictorii despre schimbul de informatii dintre politistii si interlopii din Caracal. Ce spunea duminica

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, le-a spus azi jurnalistilor ca nu stie la ce se refera acestia atunci cand l-au intrebat despre schimburile de informatii dintre interlopii si politistii din Olt, in cazul crimelor de la Caracal.

Ministrul Mihai Fifor, dupa CRIMELE iN SERIE de la Caracal: Am cerut jandarmeriei cresterea numarului de patrule in scoli (VIDEO)

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a declarat, luni, dupa cazul Caracal, care a socat opinia publica, ca a cerut jandarmeriei cresterea numarului de patrule in scoli.

Fifor, despre cazul Caracal: Se vad pasi mari care se fac in aceasta investigatie

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, sustine ca a dispus sa fie detasati cei mai buni crimin.

MIHAI FIFOR: Am dispus incetarea imputernicirii in functie a inspectorului general al Jandarmeriei

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat, luni, ca a dispus incetarea imputernicirii in functie a inspectorului general al Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, urmand ca institutia sa fie condusa de inspectorul sef al Jandarmeriei Dolj, Constantin Florea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )