Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mihai Fifor s-a intalnit cu presedintele Lockheed Martin, la Munchen

Hotnews Hotnews,
 Mihai Fifor s-a intalnit cu presedintele Lockheed Martin, la Munchen

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a avut, sambata, la Munchen, o intalnire cu presedintele companiei americane Lockheed Martin, Marillyn Hewson, in cadrul careia s-a discutat despre cooperarea in domeniul militar, oficialul roman reiterand importanta dezvoltarii cooperarii cu companiile romanesti din industria de aparare, potrivit unui comunicat citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Mihai Fifor s-a intalnit cu presedintele companiei americane Lockheed Martin

In timpul Conferintei de securitate de la Munchen, ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a avut sambata, la Munchen, o intalnire cu presedintele companiei americane Lockheed Martin, Marillyn Hewson, in cadrul careia s-a discutat despre cooperarea in domeniul militar. Oficialul roman reiterand importanta dezvoltarii cooperarii cu companiile romanesti din industria de aparare.

Mihai Fifor a participat la Conferinta de Securitate de la Munchen

Prezent la Conferinta de Securitate de la Munchen, ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, a avut, astazi, o serie de intalniri bilaterale, in care a prezentat prioritatile tarii noastre in materie de aparare, se arata intr-un comunicat al Ministerului Apararii Nationale M. Ap. ), remis Redactiei.

Ministrul apararii, Mihai Fifor: Secretarul american al apararii, James Mattis, si-a manifestat disponibilitatea de a efectua o vizita in Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, s-a intalnit joi, la Bruxelles, cu secretarul american al apararii, James Mattis, context in care oficialul Statelor Unite ale Americii si-a exprimat disponibilitatea de a efectua o vizita in Romania, a anuntat ministrul roman intr-o postare pe Facebook. Domnul Mattis m-a asigurat ca SUA isi mentine angajamentul fata de apararea Romaniei, inclusiv prin prezenta la Deveselu si la baza de la Mihail Kogalniceanu, precum si prin programele de inzestrare incheiate, a declarat Fifor.

Mihai Fifor: Romania, actorul cel mai important la Marea Neagra din NATO

Ministrul Apararii Mihai Fifor a declarat ca Romania, este in acest moment actorul NATO cel mai imp.

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat prioritatile Romaniei in materie de aparare

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a avut vineri o serie de intalniri bilaterale, in care a prezentat prioritatile Romaniei in materie de aparare, cu ocazia participarii la Conferinta de Securitate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )