Libnet.ro
UNICEF

14:00

MIHAI FIFOR: Romania ramane cel mai solid sustinator al eforturilor Republicii Moldova in parcursul sau european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: Romania ramane cel mai solid sustinator al eforturilor Republicii Moldova in parcursul sau european

Romania ramane cel mai solid sustinator al eforturilor Republicii Moldova in parcursul sau european, a transmis sambata vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice, Mihai Fifor, care a avut o intrevedere, la Palatul Victoria, cu o delegatie a Parlamentului Republicii Moldova, condusa de vicepresedintele Monica Babuc. continuă pe Ziarul Bursa

MIHAI FIFOR: Textul motiunii - cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat

Secretarrul general al PSD, Mihai Fifor, considera ca motiunea de cenzura propusa de opozitie contine cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat, ironizand formula de guvernare care se prefigureaza in cazul in care Guvernul ar cadea.

MIHAI FIFOR: Am vazut programul de guvernare PNL - 1 din 3 bugetari va ramane pe drumuri

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca programul de guvernare propus de PNL prevede concedierea a 400. 000 de oameni, cresterea impozitelor si taieri de toate felurile. Pe scurt, 1 din 3 bugetari va ramane pe drumuri sustine Fifor.

Mihai Fifor: Motiunea de cenzura, ce mai mare densitate de minciuni pe metru patrat

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, spune ca a descoperit in textul motiunii de cenzura cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat si ca cea mai gogonata dintre ele este legata de faptul.

Mihai Fifor atac furibund dupa ce a citit textul motiunii de cenzura: Cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat!

Mihai Fifor a venit cu un atac dur miercuri, pe contul personal de Facebook, dupa ce a citit textul motiunii de cenzura. Acesta sustine ca in cuprinsul acesteia a descoperit cea mai mare densitate de.

Mihai Fifor iese la atac: Toti acesti ipocriti evita sa urgenteze votul. Dreapta nu lucreaza in weekend?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca Opozitia are un mesaj ipocrit din moment ce sunt nemultumiti de votarea motiunii sambata, cu toate ca au cerut plecarea cat mai devreme a Vioricai Dancila din fruntea Guvernului.

Cum a ratat Mihai Fifor trei functii cu greutate: vicepremier, ministru de Interne si comisar european

Mihai Fifor, unul dintre oamenii de incredere ai premierului Viorica Dancila, a ratat sefia Ministerului de Interne, fiind respins de Klaus Iohannis. La pachet, a pierdut si functia de vicepremier pentru parteneriate strategice, dupa o decizie a CCR. A fost pe lista scurta pentru portofoliul de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Rovanei Plumb, insa a fost pirdut la vot in partid desemnarea. A ramas secretar general al PSD.

UPDATE: Iohannis avea si are obligatia legala sa emita decretele pentru revocarea ministrilor Ana Birchall si Mihai Fifor Refuzand numirea interimarilor, a creat premisele blocarii activitatii a trei ministere- motivare Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis avea si are obligatia constitutionala si legala sa emita cele doua decrete de revocare din functie a ministrului Justitiei, Ana Birchall, si a vicepremierului Mihai Fifor, la propunerea premierului Viorica Dancila, arata Curtea Constitutionala in motivarea deciziei prin care a constatat un conflict juridic intre Guvern si seful statului. Seful statului este criticat de judecatorii CCR si pentru refuzul de a numi ministrii interimari dupa retragerea ALDE de la guvernare, CCR sustinand ca modificarea compozitiei politice a Guvernului nu poate reprezenta un argument valid pentru refuzul numirii de catre presedinte a ministrilor interimari. Presedintele a creat premisele blocarii activitatii a trei ministere, afectand buna functionare a Guvernului, arata CCR in motivarea deciziei.

Mihai Fifor: Opozitia face balci. Nu doreste sa cada guvernul!

Senatorul PSD Mihai Fifor sustine ca este posibil ca in sala plenului Parlamentului, la sedinta comuna de miercuri, in care trebuia sa se citeasca textul motiunii de cenzura si in care a fost respins.

Academia Copiilor, cel mai mare proiect educational din Romania. Cursurile gratuite se desfasoara pe parcursul unui intreg an scolar

Cel mai mare proiect educational din Romania, Academia Copiilor Sector 2, si-a reinceput activitatea. Succesul impresionant al elevilor ajutati anul trecut de sute de profesori a dus la dublarea numarului de copii.

Business report: Record negativ: Romania - cel mai redus consum de gaze din istoria moderna; De ce sunt de vina pentru preturile mari la energie chiar functionari ai statului roman; Cati bani pierzi daca ii tii la banca

Ce a vazut un manager de top din HR-ul Microsoft la piata de talente romaneasca: Nu stiu cum ati facut. Pe LinkedIn, 21% dintre femeile din Romania au abilitati si pregatire tehnica. in alte tari observam. Statele lumii nu-si mai tin rezervele in dolari. Moneda din Asia care a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii. Ponderea dolarului american in rezervele valutare mondiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )