Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mihai Fifor, somatie pentru Klaus Iohannis: Presedintele ar trebui sa ne explice ce a facut in aceasta calitate

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor, somatie pentru Klaus Iohannis: Presedintele ar trebui sa ne explice ce a facut in aceasta calitate

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, i-a transmisun mesaj lui Klaus Iohannis caruia ii cere sa isi asume esecul dupa ce Romania a pierdut sansa unui nou mandat de membru nepermanent. continuă pe Antena3

Dana Girbovan, mesaj pentru Klaus Iohannis: Independenta justitiei nu se negociaza intre partide. Este pur si simplu demagogie

Judecatoarea Dana Girbovan afirma, intr-o postare pe Facebook, ca presedintele Iohannis foloseste tema justitiei in scop electoral si populist, in conditiile in care independenta justitiei nu se poate.

MIHAI FIFOR: PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD Mihai Fifor declara ca PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis si va sustine Pactul politic propus de acesta.

Mihai Fifor: PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, declara ca PSD va sustine Pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis, doar dacava fi construit in avantajul cetatenilor.

Document. Ce contine acordul politic propus de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca invita partidele parlamentare sa semneze un acord national pentru Romania europeana. Ce contine in esenta acest acord: NOI, semnatarii acestui.

Ce au vorbit cu Klaus Iohannis oamenii lui Traian Basescu la Cotroceni

Reprezentantii Partidului Miscarea Populara au terminat consultarile la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis. Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat miercuri ca formatiunea sa sustine transpunerea.

Mihai Fifor: Romania nu a castigat locul in ONU. Klaus Iohannis sa-si asume acest esec diplomatic major

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis poarta cea mai mare parte din vina, in calitate de sef al diplomatiei romanesti, pentru esecul inregistrat in obtinerea locului de membru.

MIHAI FIFOR, PRIVIND OBTINEREA UNUI LOC DE MEMBRU IN CONSILIUL DE SECURITATE ONU: Este timpul ca Iohannis sa isi asume acest esec diplomatic

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis poarta cea mai mare parte din vina, in calitate de sef al diplomatiei romanesti, pentru esecul privitor la obtinerea locului de membru nepermanent al Romaniei in Consiliul de Securitate al ONU.

Presedintele Klaus Iohannis continua consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis continua, miercuri, consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai. Astazi vor merge la Cotroceni delegatiile PMP, ALDE, Pro Romania, Grupul parlamentar al minoritatilor nationale si PSD. Delegatia social-democratilor va fi formata din Viorica Dancila, Paul Stanescu, Marcel Ciolacu, Mihai Fifor si Eugen Teodorovici.

Coalitia ALDE-PSD, sedinta oficiala dupa propunerile lui Klaus Iohannis

Liderii PSD si ALDE s-ar reunit joi, la Parlament, intr-o sedinta oficiala unde vor participa: Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Mihai Fifor. Vor fi dezbatut.

Mihai Fifor - noul purtator de cuvant al PSD

Mircea Draghici si-a dat demisia din functia de trezorier al partidului Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, a fost desemnat, astazi, de Biroul Permanent National, purtator de cuvant al partidului, potrivit unor surse social-democrate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )