Libnet.ro
UNICEF

15:31

Mihai Fifor: Romania nu a castigat locul in ONU. Klaus Iohannis sa-si asume acest esec diplomatic major

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mihai Fifor: Romania nu a castigat locul in ONU. Klaus Iohannis sa-si asume acest esec diplomatic major

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis poarta cea mai mare parte din vina, in calitate de sef al diplomatiei romanesti, pentru esecul inregistrat in obtinerea locului de membru. continuă pe Wall-Street Ro

Fifor: Romania nu a castigat locul in ONU; Iohannis sa isi asume acest esec diplomatic major

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis poarta cea mai mare parte din vina, in calitate de sef al diplomatiei romanesti, pentru esecul inregistrat in obtinerea locului de membru nepermanent al Romaniei in Consiliul de Securitate al ONU, conform Agerpres.

MIHAI FIFOR: PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD Mihai Fifor declara ca PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis si va sustine Pactul politic propus de acesta.

Mihai Fifor: PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, declara ca PSD va sustine Pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis, doar dacava fi construit in avantajul cetatenilor.

Fifor spune ca presedintele Iohannis trebuie sa isi asume esecul diplomatic major, dupa ce Romania a pierdut cursa pentru locul de membru in Consiliul de Securitate al ONU

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis poarta cea mai mare parte din vina, in calitate de sef al diplomatiei romanesti, pentru esecul inregistrat in obtinerea locului de membru nepermanent al Romaniei in Consiliul de Securitate al ONU, conform Agerpres.

MIHAI FIFOR, PRIVIND OBTINEREA UNUI LOC DE MEMBRU IN CONSILIUL DE SECURITATE ONU: Este timpul ca Iohannis sa isi asume acest esec diplomatic

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis poarta cea mai mare parte din vina, in calitate de sef al diplomatiei romanesti, pentru esecul privitor la obtinerea locului de membru nepermanent al Romaniei in Consiliul de Securitate al ONU.

Mihai Fifor, somatie pentru Klaus Iohannis: Presedintele ar trebui sa ne explice ce a facut in aceasta calitate

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, i-a transmisun mesaj lui Klaus Iohannis caruia ii cere sa isi asume esecul dupa ce Romania a pierdut sansa unui nou mandat de membru nepermanent.

Presedintele Klaus Iohannis continua consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis continua, miercuri, consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai. Astazi vor merge la Cotroceni delegatiile PMP, ALDE, Pro Romania, Grupul parlamentar al minoritatilor nationale si PSD. Delegatia social-democratilor va fi formata din Viorica Dancila, Paul Stanescu, Marcel Ciolacu, Mihai Fifor si Eugen Teodorovici.

Coalitia ALDE-PSD, sedinta oficiala dupa propunerile lui Klaus Iohannis

Liderii PSD si ALDE s-ar reunit joi, la Parlament, intr-o sedinta oficiala unde vor participa: Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Mihai Fifor. Vor fi dezbatut.

Klaus Iohannis: Declaratiile iresponsabile ale unor reprezentanti de nivel inalt au condus la reticenta fata de candidatura Romaniei in CS al ONU

Presedintele Klaus Iohannis a luat nota, cu regret, de faptul ca Romania nu a fost aleasa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite, pentru intervalul 2020 - 2021, in urma votului care a avut loc.

Klaus Iohannis, dupa ce Romania a pierdut locul de membru nepermanent in Consiliul de Securitate: Eforturile diplomatice au fost boicotate de declaratii politice nediplomatice si iresponsabile

Presedintele Klaus Iohannis a luat nota cu regret de faptul ca Romania nu a fost aleasa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite, notand ca eforturile diplomatiei romane au fost boicotate printr-o serie de declaratii politice nediplomatice, iresponsabile si contraproductive, contrare pozitiilor traditionale de politica externa ale Bucurestiului.

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )