Libnet.ro
UNICEF

01:05

MIHAI FIFOR: Verificarea transportatorilor ilegali de persoane din toata tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: Verificarea transportatorilor ilegali de persoane din toata tara

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, anunta ca a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din intreaga tara, actiunea urmand a se desfasura timp de opt zile, precizeaza news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Razii in trafic. Ministrul Mihai Fifor a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din toata tara

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, anunta ca a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din intreaga tara, actiunea urmand a se desfasura timp de opt zile. Vor fi vizate, in special, zonele din apropierea statiilor pentru mijloacele de transport in comun, gari si autogari.

Fifor anunta ca politia incepe verificarea transportatorilor ilegali de persoane

Politia incepe astazi verificarea transportatorilor ilegali de persoane in toata tara, a anuntat, pe Facebook, ministrul interimar al Internelor Mihai Fifor.

Fifor: Politia incepe astazi verificarea transportatorilor ilegali de persoane in toata tara

Politia Romana incepe vineri verificarea transportatorilor ilegali de persoane in toata tara, anunta.

Mihai Fifor, decizie dupa tragedia de la Caracal: Am dispus ca Politia sa inceapa verificarea transportatorilor ilegali de persoane in toata tara

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunta ca politistii au demarat o actiune la nivel national de verificare a celor care efectueaza ilegal transport de persoane. Am dispus ca,.

MIHAI FIFOR: Vom continua toate cercetarile necesare in cazul din Caracal

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, precizeaza ca are mandat din partea premierului sa initieze un proces radical de lupta impotriva criminalitatii si de reformare a sistemului.

Fifor: Gheorghe Dinca va fi mutat de la Jilava in Arestul Central. Verificam transporturile ilegale de persoane din toata tara

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anuntat vineri dimineata ca Gheorghe Dinca, anchetat pentru savarsirea crimelor din Caracal, va fi mutat de la inchisoarea Jilava in Arestul Central.

Cine vine la MAI. Nicolae Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul Afacerilor Interne MAI), la doar 6 zile dupa ce a preluat mandatul, in contextul modului in care autoritatile au intervenit in cazul din Caracal. Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor, care va asigura interimatul. Nicolae Moga a fost inlocuit de Mihai Fifor la MAI in urma unei .

Surse. Mihai Fifor, favorit sa devina ministru plin la Interne. Si-a dorit functia si inainte de Moga

Mihai Fifor va fi numit ministru plin la Interne, imediat dupa ce scandalul de la Caracal se va stinge, sustin surse politice pentru Adevarul. Propus de Ponta ministru al Transporturilor, dar refuzat de iohannis, Mihai Fifor a condus ulterior ministere ca:Aparare si Economie. Fifor e bun si pentru Interne, cu toate ca de profesie este filosof. A inceput deja cu o gafa.

Portretul lui Mihai Fifor, salvatorul de la MAI: gafe de proportii, oportunism si tradari politice. A inceput deja cu stangul

Desi Viorica Dancila a prezentat numirea vicepremierului Mihai Fifor in calitate de ministru de Interne interimar ca pe o realizare, reusitele acestuia de la alte ministere lasa de dorit, Fifor facandu-se remarcat in trecut doar prin gafe, balbe si tradari politice. Fifor a condus ministere ca: transporturi, aparare, administratie, economie, iar acum la interne, cu toate ca profesia sa de baza este filosof.

MIHAI FIFOR: Se doreste trecerea Serviciului 112 de la STS la MAI

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, spune ca se doreste ca Serviciul 112 sa fie trecut la MAI, de la Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )