Libnet.ro
UNICEF

11:30

Razii in trafic. Ministrul Mihai Fifor a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din toata tara

Adevărul Adevărul,
Razii in trafic. Ministrul Mihai Fifor a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din toata tara

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, anunta ca a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din intreaga tara, actiunea urmand a se desfasura timp de opt zile. Vor fi vizate, in special, zonele din apropierea statiilor pentru mijloacele de transport in comun, gari si autogari. continuă pe Adevărul

Informatia gresita pe care a dat-o ministrul Mihai Fifor in legatura cu statutul fostului sef al Politiei Romane Ioan Buda

Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne, a oferit o informatie gresita privind statutul lui Ioan Buda, fostul sef al Politiei Romane, demis de fostul ministru MAI Nicolae Moga in urma rapirii fetei de la Caracal.

MIHAI FIFOR: Verificarea transportatorilor ilegali de persoane din toata tara

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, anunta ca a dispus verificarea transportatorilor ilegali de persoane din intreaga tara, actiunea urmand a se desfasura timp de opt zile, precizeaza news. ro.

Mihai Fifor, decizie dupa tragedia de la Caracal: Am dispus ca Politia sa inceapa verificarea transportatorilor ilegali de persoane in toata tara

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunta ca politistii au demarat o actiune la nivel national de verificare a celor care efectueaza ilegal transport de persoane. Am dispus ca,.

Fifor anunta ca politia incepe verificarea transportatorilor ilegali de persoane

Politia incepe astazi verificarea transportatorilor ilegali de persoane in toata tara, a anuntat, pe Facebook, ministrul interimar al Internelor Mihai Fifor.

Fifor: Politia incepe astazi verificarea transportatorilor ilegali de persoane in toata tara

Politia Romana incepe vineri verificarea transportatorilor ilegali de persoane in toata tara, anunta.

MIHAI FIFOR: Se doreste trecerea Serviciului 112 de la STS la MAI

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, spune ca se doreste ca Serviciul 112 sa fie trecut la MAI, de la Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS).

MIHAI FIFOR: Vom continua toate cercetarile necesare in cazul din Caracal

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, precizeaza ca are mandat din partea premierului sa initieze un proces radical de lupta impotriva criminalitatii si de reformare a sistemului.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Mihai FIFOR le-a solicitat tuturor PREFECTILOR sa isi AMANE CONCEDIILE si sa efectueze o analiza privind riscurile si vulnerabilitatile fiecarui judet

Ministrul interimar al afacerilor interne, Mihai Fifor, le-a solicitat prefectilor si sefilor structurilor judetene ale M. sa efectueze in cel mai scurt timp o analiza privind principalele riscuri si.

Mihai Fifor, intrevedere cu Alexandru Cumpanasu: Sunt tata de fata. Sunt devastat. Vom merge pe firul persoanelor disparute, daca este nevoie, pana in 1990 (VIDEO)

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, s-a intalnit, miercuri, cu unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisa la Caracal. Fifor i-a dat asigurari lui Alexandru Cumpanasu ca se vor lua masuri drastice si.

Mihai Fifor ii gaseste scuze operatorului de la 112: Politistul care i-a raspuns Alexandrei avea 3 apeluri in acelasi timp (VIDEO)

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, gaseste circumstante atenuante pentru operatorul de la 112 care a raspuns la apelul Alexandrei. Operatorul 112 avea un alt apel important, un caz de violenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )