Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Gadea, anunt surprinzator despre Mircea Badea: O sa ne descurcam cu greu fara el

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, anunt surprinzator despre Mircea Badea: O sa ne descurcam cu greu fara el

Realizatorul Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a facut un anunt neobisnuit duminica seara despre Mircea Badea. Fanii Antena 3 nu-l vor putea urmari pe Mircea Badea in emisiunea in Gura Presei de la. continuă pe Antena3

Mircea Badea, inlocuit de la Antena 3 pentru cateva zile. Cum a reactionat Mihai Gadea

Mihai Gadea si-a exprimat opinia vizavi de inlocuirea lui Mircea Badea de la pupitrul emisiunii sale. Ce anunt a facut acesta, in cursul zilei de duminica? Mihai Gadea, reactie dupa ce Badea a fost inlocuit de la pupitru Realizatorul Sinteza Zilei a facut un anunt surprinzator pentru unii, in cursul serii de duminica. Declaratia facuta .

Mircea Badea, la un pas sa pice bacalaureatul. Ce medie a obtinut, in cele din urma

Mircea Badea a spus, la Antena 3, ca era la un pas sa pice bacalaureatul in urma unei contestatii. Realizatorul emisiunii in gura presei si-ar fi intarziat intrarea in televiziune, caci, in urma increderii de sine, aproape ca a picat cu un picior in groapa. Mircea Badea a fost la un pas sa pice bacalaureatul .

Sorin Ovidiu Vintu, mesaj pentru Mircea Badea. Nu l-a iertat nici pe Mugur Ciuvica: Baietas, te invit sa taci!

Sorin Ovidiu Vintu i-a transmis lui Mircea Badea si lui Mugur Ciuvica, de la Antena 3, in care ii pune la punct in ceea ce priveste afirmatiile acuzatoare pe care s-au obisnuit sa le faca jurnalistii acelui post, dupa bunul plac. Afaceristul a explicat si de ce il vrea in functia de guvernator pe Mugur .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )