Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mircea Badea, inlocuit de la Antena 3 pentru cateva zile. Cum a reactionat Mihai Gadea

Playtech Playtech,
Mircea Badea, inlocuit de la Antena 3 pentru cateva zile. Cum a reactionat Mihai Gadea

Mihai Gadea si-a exprimat opinia vizavi de inlocuirea lui Mircea Badea de la pupitrul emisiunii sale. Ce anunt a facut acesta, in cursul zilei de duminica? Mihai Gadea, reactie dupa ce Badea a fost inlocuit de la pupitru Realizatorul Sinteza Zilei a facut un anunt surprinzator pentru unii, in cursul serii de duminica. Declaratia facuta . continuă pe Playtech

Mihai Gadea, anunt surprinzator despre Mircea Badea: O sa ne descurcam cu greu fara el

Realizatorul Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a facut un anunt neobisnuit duminica seara despre Mircea Badea. Fanii Antena 3 nu-l vor putea urmari pe Mircea Badea in emisiunea in Gura Presei de la.

Sorin Ovidiu Vintu, mesaj pentru Mircea Badea. Nu l-a iertat nici pe Mugur Ciuvica: Baietas, te invit sa taci!

Sorin Ovidiu Vintu i-a transmis lui Mircea Badea si lui Mugur Ciuvica, de la Antena 3, in care ii pune la punct in ceea ce priveste afirmatiile acuzatoare pe care s-au obisnuit sa le faca jurnalistii acelui post, dupa bunul plac. Afaceristul a explicat si de ce il vrea in functia de guvernator pe Mugur .

Mircea Badea, la un pas sa pice bacalaureatul. Ce medie a obtinut, in cele din urma

Mircea Badea a spus, la Antena 3, ca era la un pas sa pice bacalaureatul in urma unei contestatii. Realizatorul emisiunii in gura presei si-ar fi intarziat intrarea in televiziune, caci, in urma increderii de sine, aproape ca a picat cu un picior in groapa. Mircea Badea a fost la un pas sa pice bacalaureatul .

Mugur Isarescu, Florin Georgescu si Leonard Badea, propunerile PSD pentru conducerea BNR

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca PSD va sustine candidaturile lui Mugur Isarescu, Florin Georgescu si Leonard Badea pentru conducerea Bancii Nationale.

Cine este Ioan Mircea Pascu, propunerea PSD pentru functia de Comisar European in locul Corinei Cretu

PSD il propune pe Ioan Mircea Pascu pentru functia de Comisar European pentru Politica Regionala dupa demisia Corinei Cretu, aleasa recent europarlamentar pe listele Pro Romania. Pascu ar urma sa fie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )