Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mihai Gadea, despre starea fetitei jandarmeritei Irina: Exista un singur semn bun!

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, despre starea fetitei jandarmeritei Irina: Exista un singur semn bun!

MIhai Gadea a aratat, miercuri, la Sinteza zilei, ca lucrurile au escaladat periculos in Romania si ura a atins cote alarmante. Cele mai recent caz este cel al agresiunii comise de Tudor Chirila, insa cazul. continuă pe Antena3

Mihai Gadea, intrebat despre o candidatura la prezidentiale. Raspunsul jurnalistului

Andreea Berecleanu a fost sarbatorita, duminica, la Sinteza Zilei, chiar de ziua sa. La final, Mihai Gadea si Mircea Badea i-au oferit un buchet imens de trandafiri, iar Andreea Berecleanu a pus o.

Sorina Pintea, despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose: A avut infarc miocardic acut. I s-au montat doua stenturi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose. Ministrul sustine ca fostul premier a suferit un infarct miocardic masiv, insa este constient si.

Mihai Gadea, anunt cutremurator la Sinteza zilei

MIhai Gadea a aratat, miercuri, la Sinteza zilei, ca lucrurile au escaladat periculos in Romania si ura a atins cote alarmante. Cele mai recent caz este cel al agresiunii comise de Tudor Chirila, insa cazul.

Ce spune Florin Piersic despre starea sa de sanatate

Florin Piersic, in varsta de 83 de ani, a vorbit despre starea sa de sanatate, dupa ce luni, 25 martie, actorul ar fi ajuns de urgenta la o clinica din Bucuresti, transmitea postul de televiziune B1 TV.

Dragnea a vorbit despre starea sa de sanatate: Le conduc campania si in caruciorul cu rotile

Liviu Dragnea a vorbit despre starea sa de sanatate si despre perioada in care se va putea implica in campanie. Ma voi implica total in aceasta campanie. Si in carucior cu rotile si tot le conduc.

Dezvaluiri iNDUIOSATOARE facute de Florin Piersic... TOT adevarul despre starea sa de sanatate: imi pare rau ca trebuie sa spun asta

Florin Piersic, poate cel mai iubit actor din Romania, a vorbit in premiera despre starea sa de sanatate, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor, potrivit Stirescu. Ma simt foarte bine si chiar sunt foarte.

Sorina Pintea: Mihai Tudose e bine, dar nu mai doreste sa dam date despre starea lui

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca Mihai Tudose se simte bine, dar ca a fost anuntata ca acesta nu mai doreste sa fie furnizate informatii privind starea lui de sanatate.

Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a facut un infarct miocardic extins. I-au fost puse doua stenturi de catre medicii de la Institutul C. Iliescu, in prezent starea acestuia fiind stabila. Serban.

Victor Ponta, detalii despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca fostul prim-ministru Mihai Tudose, care a suferit marti un infarct miocardic, se simte bine, exprimandu-si totodata increderea ca in curand acesta se va im.

Victor Ponta, informatii despre starea de sanatate a lui Mihai Tudose

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat la vestea infarctului suferit de Tudose. Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alaturi de el la momentul in care nu s-a simtit bine din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )