Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mihai Gadea: Este o super bomba! Avocatul primarului Dan Tudorache: Nu mai putem face niciun demers!

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea: Este o super bomba! Avocatul primarului Dan Tudorache: Nu mai putem face niciun demers!

Mihai Dragan, avocatul primarului Dan Tudorache, a intrat in direct la Sinteza Zilei unde a declarat ca acesta nu poate face niciun fel de contestatie la numaratoarea voturilor, deoarece, in urma plangerii contracandidatului Clotilde Armand, procesele verbale au fost retinute, iar procuroarea refuza restituirea lor. continuă pe Antena3

Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Mihai Gadea i-a prezentat, duminica seara, pe cei care au venit sa petreaca cu premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan, imediat dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor pentru Bucuresti.

O decizie privind renumararea voturilor la Sectorul 1, amanata de BEC pentru miercuri Avocatul lui Dan Tudorache acuza denaturarea votului in 7 sectii: Tudorache e castigator la diferenta de 205 voturi

O decizie privind renumararea voturilor la Sectorul 1, asa cum a solicitat primarul PSD in exercitiu, Dan Tudorache, a fost amanata de Biroul Electoral Central pentru miercuri. Mihai Dragan, avocatul lui Dan Tudorache, a organizat o conferinta de presa in care a sustinut ca, de fapt, actualul primar PSD ar fi castigator la o diferenta de 205 voturi si ca votul e denaturat total fata de ce s-a consemnat.

Mihai Gadea: O imagine cat un milion de cuvinte!

Mihai Gadea a prezentat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei o imagine cat un milion de cuvinte, asa cum a descris-o realizatorul.

Ce legatura este, de fapt, intre Nicusor Dan si Elena Udrea. S-a aflat dupa alegeri

Dezvaluirea facuta dupa alegerile locale din 2020. intre Nicusor Dan, cel care a castigat la alegerile locale si Elena Udrea exista o legatura nestiuta. Ce legatura este intre Nicusor Dan si Elena Udrea in urma primelor rezultate, Elena Udrea a dezvaluit ce legatura exista intre ea si castigatorul alegerilor pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Gabriela .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )