Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihai Gadea a fost amenintat cu moartea

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea a fost amenintat cu moartea

Dupa dezvaluirile facute la Antena 3, Mihai Gadea a primit amenintari cu moartea. Am primit nenumarate amenintari pentru a opri aceste dezvaluiri. in ultimele zile mi s-a spus sa opresc dezvaluirile. continuă pe Antena3

Udrea, prima reactie dupa dezvaluirile despre Laura Codruta Kovesi de la Antena 3

Elena Udrea a reactionat, luni, dupa dezvaluirile-bomba facute de Mihai Gadea si Mircea Badea, duminica seara, la Editie Speciala. Avem tabloul complet al ceea ce inseamna azi lupta impotriva coruptiei.

Reactia lui Victor Ponta dupa dezvaluirile explozive de la Antena 3 despre cum se fabricau dosarele la DNA

Mihai Gadea a prezentat, duminica, in emisiunea Sinteza Zilei o inregistrare in care se fac dezvaluiri socante despre modul in care mai multi procurori au ajuns sa fie promovati si cum au falsificat probe.

Ionel Danca, soliticitare publica pentru Mihai Gadea dupa episodul jignirilor in direct

Au fost scene halucinante miercuri seara in studio la Antena 3. Suparat ca purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, i-a luat aparea sefei DNA, Mihai Gadea a avut o iesire nervoasa rar intalnita.

Mihai Gadea a IZBUCNIT, in direct la adresa unui POLITICIAN! IESIRE NERVOASA, la Sinteza zilei: Pupati-o, domnule, in *** pe Kovesi

Scandal urias miercuri seara in platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, intre moderatorul Mihai Gadea si Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL. Scandalul a pornit de la opiniile diametral opuse.

Mihai Gadea, scos din minti in direct: Pupati-o, domnule, in c*r pe Kovesi VIDEO

Mihai Gadea a avut o iesire nervoasa in emisiunea Sinteza Zilei, exasperat de purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, si de conferinta de presa sustinuta de procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi. Prin urmare, vedeta Antenei 3 nu s-a mai putut stapani si, in direct, i-a facut o urare grosolana invitatului sau.

VIDEO Mihai Gadea, scos din minti in direct: Pupati-o, domnule, in c*r pe Kovesi

Mihai Gadea a avut o iesire nervoasa in emisiunea Sinteza Zilei, exasperat de purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, si de conferinta de presa sustinuta de procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Mihai Gadea, iesire nervoasa la adresa purtatorului de cuvant al PNL: Pupati-o, domnule, in *** pe Kovesi

Miha Gadea a avut miercuri seara o iesire nervoasa la adresa purtatorului de cuvant al PNL, Ionel Danca. Astfel, in timpul emisiunii Sinteza Zilei de dupa conferinta de presa a Laurei Codruta Kovesi, Gadea i-a spus lui Danca: Sa nu plece. Pupati-o in c*r pe Kovesi. Pupati-o, domnule, in c*r pe Kovesi, dupa care i-a intors spatele, relateaza Paginademedia. ro.

Reactia sefei UNJR, dupa dezvaluirile lui Iorga Moraru. Doamna procuror sa spuna public care a fost...

Scandalul provocat de dezvaluirile lui Vlad Cosma privind modul in care se fabricau dosare la DNA Ploiesti ia amploare. Mai mult, procuroarea Mihaiela Iorga Moraru a acuzat-o pe sefa DNA, Laura Codruta.

Reactia sefei UNJR, dupa dezvaluirile lui Iorga Moraru. Doamna procuror sa spuna public care a fost...

Scandalul provocat de dezvaluirile lui Vlad Cosma privind modul in care se fabricau dosare la DNA Ploiesti ia amploare. Mai mult, procuroarea Mihaiela Iorga Moraru a acuzat-o pe sefa DNA, Laura Codruta.

Explicatiile DNA Ploiesti, dupa dezvaluirile facute la Antena 3: Am fost avertizati de persoane din anturajul familiei Cosma ca vor urma atacuri in presa

Directia Nationala Anticoruptie Ploiesti a tinut o conferinta de presa in care a vorbit despre dezvaluirile facute, la Antena 3, de fostul deputat Vlad Cosma, care a facut publice inregistrari in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )