Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mihai Gadea, scos din minti in direct: Pupati-o, domnule, in c*r pe Kovesi VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mihai Gadea, scos din minti in direct: Pupati-o, domnule, in c*r pe Kovesi VIDEO

Mihai Gadea a avut o iesire nervoasa in emisiunea Sinteza Zilei, exasperat de purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, si de conferinta de presa sustinuta de procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi. Prin urmare, vedeta Antenei 3 nu s-a mai putut stapani si, in direct, i-a facut o urare grosolana invitatului sau. continuă pe Adevărul

VIDEO Mihai Gadea, scos din minti in direct: Pupati-o, domnule, in c*r pe Kovesi

Mihai Gadea a avut o iesire nervoasa in emisiunea Sinteza Zilei, exasperat de purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, si de conferinta de presa sustinuta de procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi.

Mihai Gadea a IZBUCNIT, in direct la adresa unui POLITICIAN! IESIRE NERVOASA, la Sinteza zilei: Pupati-o, domnule, in *** pe Kovesi

Scandal urias miercuri seara in platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, intre moderatorul Mihai Gadea si Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL. Scandalul a pornit de la opiniile diametral opuse.

Ionel Danca, soliticitare publica pentru Mihai Gadea dupa episodul jignirilor in direct

Au fost scene halucinante miercuri seara in studio la Antena 3. Suparat ca purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, i-a luat aparea sefei DNA, Mihai Gadea a avut o iesire nervoasa rar intalnita.

Mihai Gadea a fost amenintat cu moartea

Dupa dezvaluirile facute la Antena 3, Mihai Gadea a primit amenintari cu moartea. Am primit nenumarate amenintari pentru a opri aceste dezvaluiri. in ultimele zile mi s-a spus sa opresc dezvaluirile.

Cine nu a cotizat cel putin 10 ani la stat va fi scos din categoria pensionarilor

Guvernul mai pregateste o revolutie. Cine nu a cotizat cel putin 10 ani la stat va fi scos din categ.

VIDEO Mihai Gadea, iesire nervoasa la adresa purtatorului de cuvant al PNL: Pupati-o, domnule, in *** pe Kovesi

Miha Gadea a avut miercuri seara o iesire nervoasa la adresa purtatorului de cuvant al PNL, Ionel Danca. Astfel, in timpul emisiunii Sinteza Zilei de dupa conferinta de presa a Laurei Codruta Kovesi, Gadea i-a spus lui Danca: Sa nu plece. Pupati-o in c*r pe Kovesi. Pupati-o, domnule, in c*r pe Kovesi, dupa care i-a intors spatele, relateaza Paginademedia. ro.

Gestul uimitor facut o insotitoare de bord dupa ce o femeie si-a iesit din minti. Motivul este revoltator

Marissa Rundell, o tanarain varsta de 19 ani, calatorea impreuna cu fiul ei de 8 luni. Acestia s-au imbarcat in avion din aeroportul JFK din New York. Langa tanara s-a asezat o femeie vizibil.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )