Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mihai Gainusa, acuzatie fara precedent pentru Andreea Esca. Ce a putut sa spuna

Playtech Playtech,
Mihai Gainusa, acuzatie fara precedent pentru Andreea Esca. Ce a putut sa spuna

Mihai Gainusa a facut acuzatii dure la adresa Andreei Esca. Care este adevarul despre infectarea cu noul coronavirus a vedetei Pro TV. Ce a spus Mihai Gainusa despre Andreea Esca La adresa prezentatoarei Andreea Esca, Mihai Gainusa a facut mai multe acuzatii dure pe pagina de Facebook. La fel de carcotas cum il stie toata . continuă pe Playtech

Carcotasul Gainusa, noua umilinta pentru Andreea Esca dupa ce aceasta a recunoscut ca a fost infectata cu Covid-19: Culmea jurnalismului...

Fostul prezentator al emisiunii Cronica Carcotasilor, Mihai Gainusa, a transmis un mesaj ironic dupa interviul in care cea mai cunoscuta prezentatoare din Romania, Andreea Esca, a recunoscut ca atat ea, cat si sotul si fiul acesteia, au fost infectati cu Covid-19.

Ce nu a observat nimeni in timpul interviului cu Andreea Esca la PRO TV. Detaliul care i-a emotionat pe multi

Luni seara, Andreea Esca a confirmat ca ea si sotul ei au fost infectati cu noul coronavirus. insa prezentatoarea de televiziune a transmis si un mesaj subliminal, in timpul interviului sau. Ce nu a observat nimeni in timpul interviului cu Andreea Esca la PRO TV Astfel, Andreea Esca a marturisit intr-un interviu extrem de emotionant, .

Andreea Esca, fata in fata cu Vulpita de la Acces Direct. Cine a fost mai tare dupa virus?

Dupa ce au aparut zvonurile legate de starea de sanatate a Andreei Esca, si dupa declaratiile acesteia si confirmarea faptului ca, atat ea, cat si sotul si fiul au fost descoperiti pozitivi la testul COVID-19, acum s-a aflat ca si Vulpita si sotul ei au fost depistati pozitiv. Andreea Esca, fata in fata cu Vulpita .

Andreea Esca a dat petrecere dupa ce s-a vindecat de noul virus. Sarbatoare cu tort si sampanie

Andreea Esca s-a bucurat de o noua petrecere, de data asta dupa ce s-a vindecat de noul coronavirus. Cum a sarbatorit emblema Pro TV vestea cea mare? Andreea Esca, petrecere dupa ce s-a vindecat de noul virus Cunoscuta prezentatoare de stiri si-a serbat de curand fiul. Aceasta este mama a doi copii, iar de cativa .

Andreea Esca, revenire de senzatie la PRO TV! Cum au primit-o colegii, dupa clipele de cosmar prin care a trecut

Dupa ce a depasit problemele din ultimele saptamani, stirista de la ProTV a revenit pe micile ecrane. Andreea Esca, revenire de senzatie la PRO TV! Cum au primit-o colegii, dupa clipele de cosmar prin care a trecut Luni seara in cadrul unei emisiuni Andreea Esca a declarat ca atat ea, cat si sotul ei si .

Smiley si Dana Budeanu, reactii opuse la cazul Andreea Esca

Momentul in care Andreea Esca a povestit, live la tv, calvarul prin care a trecut in urma infectarii cu COVID-19, a starnit diverse reactii. Nu doar din partea oamenilor de rand, ci si a catorva vedete.

Cati romani s-au uitat la interviul cu Andreea Esca despre COVID-19

De departe, momentul saptamanii pe tv a fost acela in care Andreea Esca a povestit calvarul prin care a trecut in perioada in care ea, sotul si fiul ei au fost depistati pozitiv cu COVID-19. Iata cati romani s-au uitat la interviul cu ea din cadrul Stirilor Pro TV.

Reactia lui Serban Huidu, dupa ce Andreea Esca a recunoscut ca a fost infectata cu Covid. E o greseala!

Interviul Andreei Esca acordat luni colegilor de la PRO TV rasuna in mintile tuturor romanilor. Asteptat, controversat, devenit punct nevralgic dupa ce s-a concretizat, raspunsurile stiristei la intrebarile lui Cosmin Stan au adus revolta si constientizare deopotriva. Reactiile au curs pe retelele de socializare, iar tabara adversa a criticat declaratiile vedetei. Printre ei, si Serban .

Lumea medicala este in doliu. Unul dintre cei mai renumiti si apreciati medici, rapus de noul coronavirus, la doar 49 de ani. Andreea Esca i-a fost pacienta

O veste tristaa socat lumea medicala. Un renumit medic stomatolog a murit la varsta de 49 de ani, fiind infectat cu COVID-19. Chemal Taner era internat de mai mult timp in spital, iar in ultimele zile starea sa de sanatate s-a agravat, fiind transferat de urgenta la Terapie Intensiva. Medicul urma sa inceapa un tratament .

VIDEO Reputat doctor dentist, rapus de COVID-19. Printre pacientii sai s-au numarat Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram

Dr. Chemal Taner, un reputat medic stomatolog, a murit rapus de Covid-19 in seara de 23 iulie. Doctorul care fondase clinica Implantodent din Constanta, cu televiziune de specialitate si panouri publicitare in tara, avea doar 49 ani. Printre pacientii clinicii sale s-au numarat Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram. Ambii au fost bolnavi de COVID-19, recent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )