Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mihai Ghimpu, despre candidatura lui Iurie Leanca la europarlamentare: Cred ca Victor Ponta a gresit ca l-a inclus pe lista

Adevărul Adevărul,
Mihai Ghimpu, despre candidatura lui Iurie Leanca la europarlamentare: Cred ca Victor Ponta a gresit ca l-a inclus pe lista

Presedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, e de parere ca liderul Partidului Pro-Romania, Victor Ponta, a gresit ca l-a inclus pe lista formatiunii sale pe ex-premierul Republicii Moldova Iurie Leanca, pentru ca din cauza acestuia s-ar fi compromis cursul european al tarii. continuă pe Adevărul

Iurie Leanca ar putea ajunge in functia de eurodeputat. Ex-premierul moldovean, candidat la europarlamentare din partea partidului condus de Victor Ponta

Fostul premier al Republicii Moldova Iurie Leanca va candida la alegerile in Parlamentul European pe lista Partidului Pro Romania, din Romania. Anuntul a fost facut de catre liderul formatiunii, Victor Ponta, in cadrul unei conferinte de presa. Fostul premier moldovean este pe pozitia a patra din 33 de candidati, transmite IPN.

Mihai Ghimpu: Gheorghe Petic putea fi salvat de inchisoare, daca ar fi vrut Platforma DA

Presedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, sustine ca fostul politist de frontiera Gheorghe Petic putea fi salvat de inchisoare, daca acesta ar fi fost inclus pe lista parlamentara a Blocului ACUM pe un loc care i-ar fi asigurat functia de deputat.

Mihai Ghimpu: Vlad Plahotniuc vrea alegeri anticipate. El intelege ca are sanse sa preia puterea de unul singur

Presedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, considera ca liderul PDM, Vlad Plahotniuc, ar fi dispus sa mearga la alegeri parlamentare anticipate. in opinia sa, Vlad Plahotniuc intelege ca democratii ar avea sanse sa preia puterea de unii singuri si nu ar fi nevoiti sa o imparta cu alte partide.

Pro sau Anti Romania? Iurie Leanca, fost functionar la Ambasada Uniunii Sovietice din Bucuresti pana in octombrie 1989, promovat de Victor Ponta pe un loc eligibil la europarlamentare (FOTO, VIDEO)

Formatiunea lui Victor Ponta, PRO-Romania, si-a anuntat miercuri lista cu care va merge in alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Aceasta contine o mare surpriza pe pozitia 4, fostul premierul moldovean.

Mihai Gadea, despre starea fetitei jandarmeritei Irina: Exista un singur semn bun!

MIhai Gadea a aratat, miercuri, la Sinteza zilei, ca lucrurile au escaladat periculos in Romania si ura a atins cote alarmante. Cele mai recent caz este cel al agresiunii comise de Tudor Chirila, insa cazul.

Magia Zilei. Mihai Voropchievici, despre numerele compatibilitatii: ce insemna cifra opt

Mihai Voropchievici a explicat la Magia Zilei ce inseamna compatibilitatiile in functie de cifra de destin,dar si semnificatiacifrei optin cuplu. Partenerii cu numarul opt au o relatie .

Magia Zilei. Mihai Voropchievici, despre numerele compatibilitatii: ce insemna cifra sapte in cuplu

Mihai Voropchievici a explicat la Magia Zilei ce inseamnanumerele compatibilitatii, adunand cifra de destin a partenerului cu cifra de destin a partenerei, dar si semnificatie cifrei sapte in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )