Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mihai Gotiu: in plina pandemie, ginerele primarului PNL din Turda (ex-PSD) a dat, prin achizitie directa, zeci de mii de euro catre presa locala

Adevărul Adevărul,
Mihai Gotiu: in plina pandemie, ginerele primarului PNL din Turda (ex-PSD) a dat, prin achizitie directa, zeci de mii de euro catre presa locala

Senatorul Mihai Gotiu vine cu acuzatii dure la adresa sefului companiei publice de apa din Turda, ginere al primarului, sustinand ca a dat prin achizitie directa, zeci de mii de euro catre presa locala. continuă pe Adevărul

Angajat la casa de marcat, in plina pandemie de coronavirus: Traiesc cu teama ca orice client poate fi infectat

In plina pandemie de coronavirus, casierii scaneaza kilometri de produse si interactioneaza cu mii de clienti zilnic. Ca masuri de protejare a lor, patronii au instalat ecrane transparente intre casieri si clienti, dar riscul contaminarii ramane.

Ce angajari a facut Spitalul Judetean Mehedinti in plina pandemie de coronavirus

In aceasta perioada, cand unitatile medicale au nevoie de intariri, la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin s-au angajat, fara concurs, juristi si ingineri.

Parlamentarii se intorc la serviciu, in plina pandemie de coronavirus

Parlamentarii se intorc la serviciu din aceasta saptamana. Maine la camera deputatilor, 12 alesi vor participa la sedinta birolului permanent iar joi va avea lor prima sedinta de plen. in sala nu vor fi mai mult de 30 de persoane si vor fi respectate toate masurile de precautie.

Dezastru financiar la primaria executata silit in plina pandemie: Ne-au luat tot!

Se intampla la Balasesti, judetul Galati, acolo unde consiliul local a pierdut un proces cu o firma de consultanta. Angajatii primariei respective si-au dat seama la un moment dat ca institutia are conturile goale, insa le-a luat cateva zile sa se lamureasca cine a luat banii din ele.

Petrecere in plina strada intr-o comuna din judetul Galati. Zeci de localnici au ars cauciucuri in mijlocul strazii. Politistii au impartit amenzi de 20.000 de lei (VIDEO)

Scene halucinante au avut loc in localitatea Munteni, din judetul Galati, in noaptea de inviere. incalcand restrictiile impuse de autoritati pentru stoparea raspandirii infectiilor cu COVID-19, zeci de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )