Libnet.ro
UNICEF

06:45

Petrecere in plina strada intr-o comuna din judetul Galati. Zeci de localnici au ars cauciucuri in mijlocul strazii. Politistii au impartit amenzi de 20.000 de lei (VIDEO)

B1 B1,
Petrecere in plina strada intr-o comuna din judetul Galati. Zeci de localnici au ars cauciucuri in mijlocul strazii. Politistii au impartit amenzi de 20.000 de lei (VIDEO)

Scene halucinante au avut loc in localitatea Munteni, din judetul Galati, in noaptea de inviere. incalcand restrictiile impuse de autoritati pentru stoparea raspandirii infectiilor cu COVID-19, zeci de. continuă pe B1

Amenzi de 20.000 de lei pentru 20 de persoane care au petrecut in strada intr-o comuna din judetul Galati, incalcand restrictiile impuse de starea de urgenta

Zeci de persoane din localitatea Munteni, judetul Galati au fost amendate dupa ce sambata noapte au incendiat mai multe cauciuri in strada si au petrecut in jurul focului, transmitand live pe Facebook. Politistii continua cercetarile pentru depistarea tuturor celor care au participat la aceasta adunare.

Petrecere cu sute de oameni, restrictii incalcate

Petrecere scaldata in alcool in plina strada in localitatea Munteni, din judetul Galati. Zeci de oameni s-au strans in jurul unui foc uriassi au dansat si petrecut.

Alte zece persoane care au petrecut in strada, in judetul Galati, amendate cu cate 20.000 de lei

Potrivit Politiei Judetene Galati, au fost identificate inca zece persoane implicate in incidentul petrecut sambata seara in comuna Munteni, scrie news. ro. Si acestea au fost sanctionate contraventional pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr 32020, fiecare cu amenda in valoare de 20 000 de lei, au transmis reprezentantii IPJ Galati. Oamenii legii din Galati s-au autosesizat dupa aparitia pe internet a mai multor imagini, transmise live, in jurul orei 22. 15, din care reiesea faptul ca mai multe persoane incalca dispozitiile legale impuse de starea de urgenta, in comuna Munteni, din judetul Galati.

De cate ventilatoare mecanice dispun spitalele din judetul Galati, una dintre zonele cu cele mai multe infectari cu coronavirus din Romania

Pe masura ce creste numarul de imbolnaviri cu COVID-19, este necesar un numar din ce in ce mai mare de aparate de ventilatie mecanica pentru a-i tine in viata pe bolnavi.

Primarul unei comune si presedintele local al PNL s-au batut in plina strada in Sambata Mare

Primarul comunei Visina si presedintele oganizatiei locale a PNL s-au luat la bataie, in Sambata Mare. Scandalul a pornit de la pachetele cu pomeni electorale pe care reprezentatii PNL le imparteau prin comuna.

O batrana de 73 de ani din judetul Vaslui a sunat la 112 pentru ca ii era foame

Caz emotionant in judetul Vaslui. O batrana de 73 de ani, din comuna Epureni, A sunat la 112 pentru ca ii era foame.

Gest impresionant facut de o politista dintr-o comuna din Iasi pentru un batran singur

Gesturile care par simple pentru cineva pot fi uriase. O politista din comuna ieseana Barnova a impresionat pe toata lumea, dupa ce a sarit in ajutorul unui batran singur.

Trei pompieri au asistat nasterea unui copil intr-o localitate din judetul Suceava

Trei pompieri au asistat nasterea unui copil, in localitatea Siminicea, judetul Suceava. Cu ajutorul.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )