Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mihai Morar si gemenele lui, cele mai simpatice fotografii!

ADPM ADPM,
Mihai Morar si gemenele lui, cele mai simpatice fotografii!

Mihai Morar este fericitul tatic a doua gemene din cale afara de frumoase: Mara si Cezara. Ori de cate ori are ocazia, Mihai posteaza pe retelele de socializare fotografii cu cele doua fetite! . continuă pe ADPM

Ellie White naste saptamana viitoare! Cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida a vedetei!

Ellie White se pregateste intens pentru momentul in care va deveni pentru a doua oara mamica! Iata cateva dintre cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida ale vedetei! .

FOTO Atlasul frumusetii, de la Oprah Winfrey la Cluj. Mihaela Noroc a prezentat cateva dintre cele mai reusite fotografii care au facut inconjurul lumii

Cel mai mediatizat proiect fotografic roman la nivel international, Atlasul frumusetii, o initiativa a Mihaelei Noroc, poate fi vazut de astazi pana pe 24 mai, la Muzeul de Arta din Cluj, in cadrul Photo Romania Festival. La vernisaj, artista si-a prezentat cateva dintre lucrari.

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje. Persoanele care isi doresc un tatuaj ar trebui sa se documenteze bine inainte de a-si insemna pielea cu desene artistice. Unele dintre cele mai frecvente intrebari venite din partea celor care decid sa-si faca un tatuaj sunt legate de durerea resimtita in timpul picturii cu acul si de cele mai sensibile locuri pentru tatuaje.

Cele mai rapide browsere Top 5

Am alcatuit un top cu cele mai rapide browsere din acest moment. Specialistii au analizat care dintre browsere se deschide mai repede, incarca paginile cu viteza cea mai mare atat pe varianta desktop cat si cea pentru mobile. Iata care este rezultatul. Toti vrem sa folosim cele mai rapide browsere pentru a naviga pe internet [] Cele mai rapide browsere Top 5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ministerul Mediului: Cele 420.000 de hectare de padure detinute de micii proprietari sunt cele mai expuse taierilor ilegale

Din cele 700. 000 ha de padure pe care le detine Romania, 420. 000 de hectare sunt detinute de micii proprietari, acestea fiind cele mai expuse taierilor ilegale, precizeaza Ministerul Mediului, Apelor si.

Cele mai bune filmedespremafie

Lumea crimelor organizate a luat cu asalt Hollywood-ul, care nu a putut rezista tentatiei de a prezenta mafia pe marile ecrane. Filmele cu gangsteri se numara printre cele mai populare genuri cinematografice, dar si printre cele mai bune productii realizate vreodata. Adevarul va prezinta cele mai bune filme cu si despre mafie.

Cele mai importante 10 lucruri care se intampla in lume: De la razboiul civil din Irak pana la criza financiara cu care se confrunta Grecia

Business Insider aduna laolalta cele mai importante stiri care se petrec miercuri in lume. Irak solicita ajutorul voluntarilor pentru a-si recupera orasul Ramadi pe care Statul Islamic si l-a insusit la.

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Unde iti poti petrece vacanta de vara in Bulgaria

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur ofera turistilor posibilitati de cazare pentru orice buzunar. Exista insa cateva hoteluri recomandate de catre cei care s-au cazat aici si care sunt considerate cele mai bune din punct de vedere al serviciilor.

Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, vor putea primi, miercuri, amenzi cumulate de peste 5 milioane de dolari, intr-un acord cu autoritatile.

Cine l-a ucis pe Ioan Petru Culianu intr-o toaleta din Chicago. Misterele unuia dintre cele mai ciudate asasinate

Se implinesc, pe 21 mai, 24 de ani de cand a avut loc unul dintre cele mai misterioase asasinate petrecute vreodata. Era ziua Sfintilor Constantin si Elena. in toaleta barbatilor din cladirea Divinity School a Universitatii din Chicago, in jurul orei 1. 30, pe 21 mai 1991 s-a auzit un pocnet scurt. El i-a curmat viata celui care a fost Ioan Petru Culianu, celebrul istoric al religiilor, discipolul lui Mircea Eliade. Culianu avea 41 de ani.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )