Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai rapide browsere Top 5

Playtech Playtech,
Cele mai rapide browsere Top 5

Am alcatuit un top cu cele mai rapide browsere din acest moment. Specialistii au analizat care dintre browsere se deschide mai repede, incarca paginile cu viteza cea mai mare atat pe varianta desktop cat si cea pentru mobile. Iata care este rezultatul. Toti vrem sa folosim cele mai rapide browsere pentru a naviga pe internet [] Cele mai rapide browsere Top 5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Clipul zilei: Top 10 cele mai periculoase creaturi

In urmatorul clip puteti vedea cele mai periculoase 10 creaturi din lume.

Cele mai puternice 10 armate ale lumii: SUA si Rusia se afla pe primele doua locuri

Din ce in ce mai multe confruntari armate au loc in lume. Coreea de Nord lanseaza rachete balistice, Rusia isi incordeaza muschii in fata Occidentului, estul Ucrainei este in conflict, iar Statul Islamic se apropie din ce in ce mai mult de Europa. Dar care sunt tarile care au cea mai de temut armata?, se intreaba Business Insider, care, cu ajutorul a Global Firepower, a realizat un top cu cele mai puternice state din punct de vedere militar.

Ministerul Mediului: Cele 420.000 de hectare de padure detinute de micii proprietari sunt cele mai expuse taierilor ilegale

Din cele 700. 000 ha de padure pe care le detine Romania, 420. 000 de hectare sunt detinute de micii proprietari, acestea fiind cele mai expuse taierilor ilegale, precizeaza Ministerul Mediului, Apelor si.

Cele mai bune filmedespremafie

Lumea crimelor organizate a luat cu asalt Hollywood-ul, care nu a putut rezista tentatiei de a prezenta mafia pe marile ecrane. Filmele cu gangsteri se numara printre cele mai populare genuri cinematografice, dar si printre cele mai bune productii realizate vreodata. Adevarul va prezinta cele mai bune filme cu si despre mafie.

Cele mai vechi jocuri cu Mario Unde le poti juca si care este istoria acestui joc

Iti mai amintesti de cele mai vechi jocuri cu Mario? Celebrul personaj a aparut intr-o multime de jocuri si face istorie de peste 30 de ani de cand a luat nastere. inca mai puteti juca online cele mai vechi jocuri cu Mario. Sigur ti-ai adus aminte macar o data de cele mai vechi jocuri cu [] Cele mai vechi jocuri cu Mario Unde le poti juca si care este istoria acestui joc Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase locuri pentru luna de miere. Destinatii romantice si inedite din Romania

Indiferent daca dureaza chiar o luna sau doar cateva zile, luna de miere trebuie sa fie cea mai romantica vacanta din viata unui cuplu. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa alegem Parisul sau locuri exotice: pentru cei care vor o destinatie de neuitat in Romania, adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri pentru luna de miere.

Cele mai bune site-uri de transfer de date

Am selectat pentru voi cele mai bune site-uri de transfer de date pe care le puteti utiliza in mod gratuit pentru a trimite fisiere ce depasesc capacitatea emailului vostru.

Ellie White naste saptamana viitoare! Cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida a vedetei!

Ellie White se pregateste intens pentru momentul in care va deveni pentru a doua oara mamica! Iata cateva dintre cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida ale vedetei! .

Cele mai bune echipe de handbal feminin din europa vin la Bucharest Trophy

Bucharest Trophy, turneul organizat de CSM Bucuresti, se va bucura in acest an de un line-up impresionant, din care nu lipsesc cele mai bune echipe din Europa.

Cele mai frumoase orase din Anglia. 10 destinatii de vis pentru iubitorii de cultura si istorie

Bath, Canterbuty si Stratford se numara printre cele mai frumoase orase din Anglia, alaturi, bineinteles, de Londra. Aceste localitati au o uriasa valoare culturala si sunt legate inclusiv de nume celebre din istoria literaturii. Sunt orase vechi, pitoresti, cu o arhitectura deosebita, reprezentand o destinatie perfecta pentru turistul interesat de cultura si istorie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )